ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΣΟΚ: 14χρονος με εμμονή στα σήριαλ με φόνους σκότωσε τη μητέρα του με σφυρί!!!

Προχθές εκδικάστηκε τελικά η υπόθεση του 14χρονου μητροκτόνου που το 2010 συγκλόνισε με την αποτρόπαια πράξη του...
Ο 15χρονος σήμερα Daniel οδηγηθηκε στη φυλακή.
Ο Daniel Bartlam είχε εμμονή με τα σήριαλ με φόνους και εγκλήματα κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα μεταφέρει την εικονική πραγματικότητα στην κανονική του ζωή.

Ο 14χρονος τότε Daniel επηρεασμένος από τις σειρές που έβλεπε έγινε ο ίδιος serial killer χτυπώντας τη 47χρονη μητέρα του με σφυρί επτά φορές και καίγοντας το πτώμα της σε μια προσπάθεια να εξαφανίσει τα αποδεικτικά στοιχεία.
Τον έφηβο σταμάτησε ο μικρότερος αδερφός του την ώρα που είχε βάλει τη φωτιά. Όταν η αστυνομία έκανε έρευνα στα αντικείμενα και τον υπολογιστή του 14χρονου ανακάλυψε ότι ο έφηβος είχε εμμονή με τις δολοφονίες και τα εγκλήματα καθώς είχε συγκεντρώσει εκατοντάδες video με τρόπους δολοφονίας. Το παιδί από την ηλικία των 8 ετών μάλιστα έβλεπε την ταινία Saw και άλλα θρίλερ. Τη νύχτα της δολοφονίας υποστήριξε στο δικαστήριο ότι βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν μασκοφόρο ο οποίος επιτέθηκε στη μητέρα του πράγμα το οποίο φυσικά ήταν στη φαντασία του.
Εκπρόσωποι του τηλεοπτικού δικτύου ITV τόνισαν πόσο σημαντικό είναι οι γονείς πάντα να επιβλέπουν τα παιδιά τους όταν αυτά παρακολουθούν τηλεόραση.
Δείτε το παιδί, τη μητέρα του και εικόνες από το καμμένο σπίτι.
mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: