ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Οι σέξι 17χρονες αδελφές που ξορκίζουν δαίμονες (video)

«Είμαστε τρία κανονικά κορίτσια που αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι εξαιρετικό για τον Θεό», είναι η απάντηση που δίνουν οι τρεις αδελφές από το Φοίνιξ, Μπριάν, Τες και Σαβάνα Λάρσον, όταν της ρωτάνε πως αποφάσισαν να γίνουν επαγγελματίες εξορκίστριες.

«Η πρώτη φορά που κάναμε εξορκισμό, ήταν δυο χρόνια πριν, σε μια 15χρονη φίλη μας σε ένα πάρτι. Παλιότερα ήταν πιστή χριστιανή, αλλά εκείνο τον καιρό είχε απομακρυνθεί από το δρόμο του Θεού. Μόλις είδαμε το πιο χαρακτηριστικό σημάδι που έδειχνε ότι την είχε καταλάβει ο Σατανάς, δηλαδή την κόρη του ματιού της να διαστέλλεται ανεξέλεγκτα, αποφασίσαμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι».
Κάπως έτσι περιγράφει στο ABC πως ξεκίνησαν την καριέρα τους η Μπριάν, η επιβλητική 17χρονη κοκκινομάλλα με θητεία στα καλλιστεία, που είναι ο ανεπίσημος μπράβος της ομάδας. Οι υπόλοιπες δυο αδελφές Λάρσον, η 20χρονη Σαβάνα και η 17χρονη Τες, βασικά κάνουν ότι αυτή λέει.
Ουσιαστικά τα κορίτσια, καμία από τις οποίες δεν πήγε γυμνάσιο, ακολουθούν την περήφανη οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε ο πατέρας του, αιδεσιμότατος Μπομπ Λάρσον, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει κάνει 10.000 επιτυχημένους εξορκισμούς τα τελευταία 30 χρόνια.
Επίσης έχει προφανώς κάνει και μια εξαιρετική πλύση εγκεφάλου στις κόρες του, που θεωρούν ότι γύρω στο 50% του πληθυσμού υποφέρουν από δαιμονική κατάληψη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Να μια οικογένεια της οποία δεν θα ήθελες να καταλήξεις να είσαι γαμπρός ή συμπέθερος/α.
iefimerida.gr

blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: