ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Κύπελλο Ελλάδος: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 2-2 (video)

Στον τελικό του Κυπέλλου και πάλι ο Ατρόμητος!!!Παρών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είναι ο Ατρόμητος, που αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αστέρα στην Τρίπολη και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου ημιτελικού πήρε την πρόκριση.

Ο Αστέρας έμεινε από το 6ο λεπτό με δέκα παίκτες, καθώς ο Bartolini ανέτρεψε τον Τάτο εκτός περιοχής και είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα.
Στο 15΄ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με τον Τάτο, που εκμεταλλεύτηκε γύρισμα του Μήτρογλου και πλάσαρε άνετα τον Μπαντή. Η απάντηση του Αστέρα ήρθε έξι λεπτά αργότερα, όταν ο Navarro ανατράπηκε από τον Γιαννούλη και κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Rogerio ισοφαρίζοντας.
Οι γηπεδούχοι αντίστρεψαν την κατάσταση στο 47’ με τον Navarro να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, όμως τελικά εκείνοι που πανηγύρισαν την πρόκριση ήταν οι παίκτες του Ατρόμητο, με τον Κώστα Μήτρογλου να σκοράρει με σουτ στο 71’ μετά από λάθος του Pulido.
Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Σκόνδρας του Ατρόμητου, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Τα κορυφαία ματς της εβδομάδας ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή σου!
Γκολ: Rogerio (πεν.) 21’, Navarro 47’ – Τάτος 15’, Μήτρογλου 71′
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Τσαμπούρης, Bartolini, Pulido (Σολάκης 86’), Πιπίνης, Ucero, Juanito, Navarro, Rayos, Rogerio (Frankou 78’), Perrone (Breska 63’).
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Thomas, Γιαννούλης (Epstein 53’), Σφακιανάκης (Αναστασάκος 70’), Iglesias (Garcia 59’), Δημούτσος, Brito, Τάτος, Μήτρογλου.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 2-2

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: