ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2012: Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-2 (video)

Ο Ολυμπιακός είναι ο Κυπελλούχος Ελλάδος 2012 καθώς επικράτησε σε έναν συγκλονιστικό τελικό του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ, με 2-1, χάρη σε γκολ του Fuster στην παράταση
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο μέρος έχοντας την κατοχή της μπάλας και έφτανε εύκολα μπροστά στην εστία του Itandje. Στο 24’ ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μανιάτη, από τον Φυτανίδη, με τον Χολέβα, όμως, να κάνει κακή εκτέλεση στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ μακριά από το δεξί δοκάρι του Itandje.
Το γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθε τελικά στο 28’ λεπτό με ξερό σουτ του Djebbour, που έβαλε «φωτιά» στις κερκίδες του ΟΑΚΑ με τους οπαδούς των ερυθρόλευκων να πανηγυρίζουν ξέφρενα.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του ματς άλλαξε. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε νωθρός, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Ατρόμητος κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο και στο 75’ ο Iglesias με σουτ έκανε το 1-1, αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Χολέβα. Παρά την πίεση του Ολυμπιακού το σκορ στο ενενηνταλεπτο δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση.
H παράταση ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να χάνει μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ του Μirallas με τον Itandje και τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Η λύτρωση για τον Ολυμπιακό ήρθε τελικά στο 119′ όταν ο Fuster πήρε κεφαλιά μέσα σε τρεις παίκτες του Ατρόμητου και έκανε το 1-2 χαρίζοντας τον τίτλο στους ερυθρόλευκους.
Γκολ: Iglesias 75 – Djebbour 28’
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Οικονόμου, Thomas, Φυτανίδης, Iglesias (Zuela 97′), Δημούτσος, Brito (Σφακιανάκης 77’), Epstein, Τάτος (Καραμάνος 63’), Μήτρογλου.
Ολυμπιακός: Carroll, Τοροσίδης, Mellberg, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Μανιάτης (Modesto 103′), Makoun (Fuster 83’), Orbaiz, Abdoun (Φετφατζίδης 72’), Mirallas, Djebbour.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του τελικού Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-2

Δείτε σε video το γκολ του Djebbour στον τελικό Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-2

Δείτε σε video το γκολ του Iglesias στον τελικό Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-2
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: