ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ματσάρα σήμερα με Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης στις 21:00

Το μεγαλύτερο ντέρμπι στην ποδοσφαιρική υφήλιο, το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (21:00 ΟΤΕSPORT 1) καθηλώνει το βράδυ του Σαββάτου, σε μια αναμέτρηση όπου η ήττα είναι απαγορευμένη λέξη...

Το 164ο clasico για την Πριμέρα, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, δίνει άλλη νότα, καθώς η Ρεάλ σε περίπτωση νίκη ή ισοπαλίας είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα, ενώ η Μπαρτσελόνα παίζει μόνο για το τρίποντο, αφού η διαφορά των τεσσάρων βαθμών που τη χωρίζει από τους Μαδριλένους δίνει τον πρώτο λόγο τους «μερένχες».
Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί κάτι το οποίο ίσως παίξει τον ρόλο του: Οι ημιτελικοί του Champions League. Οι δυο ομάδες ηττήθηκαν στις πρώτες αναμετρήσεις με 1-0 αμφότερες (η Ρεάλ από την Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα από την Τσέλσι) και έχοντας μπροστά τους, τους επαναληπτικούς, ίσως να μην θελήσουν από ένα σημείο και μετά να «ζοριστούν», αν και σε ένα τέτοιο παιχνίδι μετράει μόνο η νίκη.
Αγωνιστικά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Καταλανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νταβίντ Βίγια, ο οποίος είναι εδώ και 4 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Αλέξις Σάντσες, ωστόσο ο Χιλιανός αναμένεται να παίξει.
Από την πλευρά του, ο Μουρίνιο είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά πριν την «μάχη» του «Καμπ Νου», ενώ ο «Special One», αναμένεται να είναι και πάλι το… κεντρικό πρόσωπο, καθώς οι σχέσεις του με τους φίλους της Μπαρτσελόνα μόνο… αβρές δεν είναι!
Ωστόσο, ντέρμπι είναι και για τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς αμφότεροι οι δυο σούπερ σταρ έχουν από 41 γκολ και δίνουν την δική τους «μάχη» για το ποιος θα καταφέρει να πάρει το βραβείο του πρώτου σκόρερ.
Ο Αργεντινός της Μπαρτσελόνα όταν βλέπει τα λευκά της Ρεάλ… σεληνιάζεται, ενώ από την άλλη, ο Ρονάλντο αναζητά μια μεγάλη εμφάνιση στο «Καμπ Νου», το οποίο δεν του… πάει, όπως άλλωστε σε όλους τους «μερένχες», οι οποίοι έχουν να πανηγυρίσουν νίκη στην Καταλωνία από το 2007!
Για την Μπαρτσελόνα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Βαλντέζ, με τους Άλβες, Πικέ, Μασκεράνο και Πουγιόλ από τα δεξιά προς τα αριστερά της άμυνας, ενώ η τριάδα στο κέντρο Τσάβι, Μπουσκέτς και Ινιέστα δεν αλλάζει!
Στην επίθεση, ο Φάμπρεγκας θα ξεκινάει από τα δεξιά, σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο, με τον Πέδρο στα αριστερά, και φυσικά τον Λιονέλ Μέσι στην κορυφή, ενώ αν ο Σάντσες καταφέρει να αγωνιστεί, τότε θα πάρει την θέση του Πέδρο.
Από την άλλη, ο Κασίγιας θα είναι κάτω από τα γκολπόστ της Ρεάλ,, με τους Ράμος και Πέπε να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Μαρσέλο στα αριστερά και τον Αρμπελόα στα δεξιά.
Στο κέντρο θα βρίσκεται ο Σάμι Κεντίρα με τον Τσάμπι Αλόνσο, ενώ σε ρόλο επιτελικού θα είναι ο Κακά με τον Οζίλ στα δεξιά του σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα αριστερά, με τον Μπενζεμά να αποτελεί την «αιχμή του δόρατος».
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ LIVE ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: