ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο Γολγοθάς 23χρονης: Έσκασε η σιλικόνη μέσα στο στήθος της!!!

Ένα ατελείωτο Γολγοθά ανεβαίνει μια 23χρονη κοπέλα, η οποία γεννήθηκε και μια διπλασία στο στήθος της. Από μικρή είχε τεράστιο ψυχολογικό πρόβλημα και μέρα με την ημέρα κλεινόταν στον εαυτό της. Μάλιστα, λόγω της ατροφίας δεν πήγαινε για μπάνιο στη θάλασσα, καθώς ένιωθε εξαιρετικά άσχημα.
Η μητέρα της θέλοντας να βοηθήσει το παιδί της να μην νιώθει μειονεκτικά συγκέντρωσε τα χρήματα, ώστε να κάνει μια αυξητική στήθους.
Όπως καταγγέλλει η κυρία Δέσποινα στο STAR και την εκπομπή «ΜΙΛΑ», η 23χρονη μπήκε χειρουργείο στις 16:00 το απόγευμα και βγήκε στις 23:00 την νύχτα. Σε αυτό το σημείο κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Οι γιατροί για την χρονοτριβή υποστήριξαν ότι δεν μπορούσαν να προσαρμόσουν το ένα στήθος με το άλλο. Όταν ενημερώθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τα επικίνδυνα ενθέματα σιλικόνης θορυβήθηκε και επικοινωνεί με τον γιατρό που έκανε την επέμβαση. Εκείνος την καθησυχάζει, ωστόσο δεν μπορεί ούτε ο ίδιος ούτε η κλινική να της δώσουν πιστοποιητικό για την σιλικόνη που είχαν τοποθετήσει στην κοπέλα.
Ένα σπυράκι που διακρίνει η μητέρα στο στήθος της κόρης της αρχίζει να ενισχύει της φοβίες της… Πάει αμέσως το παιδί της για μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα ενθέματα έχουν υποστεί κάποια φθορά. Οι ώρες περνούσαν χωρίς οι γιατροί να τους δίνουν κάποιες απαντήσεις, καθώς ενώ είχαν διαπιστώσει από τον υπέρηχο ότι είχε σπάσει η σιλικόνη αντί για να βοηθήσουν την 23χρονη μπήκαν να συνεδριάσουν για να αποφασίσουν τι θα κάνουν, θέτοντας με αυτό τον τρόπο σε κίνδυνο την ζωή της νεαρής γυναίκας. Σήμερα, η 23χρονη Ουρανία έχει υποστεί μεγάλο σοκ και ψυχολογικά λόγω της περιπέτειάς της είναι ράκος. Η μητέρα της βρίσκεται σε απόγνωση… Και αυτό γιατί πρέπει να γίνουν άμεσα άλλες δύο επεμβάσεις για αποκατασταθεί το πρόβλημα, οι οποίες κοστίζουν 12.000 ευρώ.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: