ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Διακοπή της κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό την Πέμπτη 26-04-2012

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό στα τμήματα «Α/Κ Μετσόβου - Α/Κ Παναγιάς» και στον Α/Κ Βενέτικου προς Ιωάννινα για τη διενέργεια ελέγχων και δοκιμών για θέματα ασφαλείας σηράγγων
Από την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» ανακοινώνεται ότι για τη διενέργεια απαιτούμενων ελέγχων και δοκιμών για θέματα ασφάλειας σηράγγων θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, κατόπιν απόφασης ... της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, και στους δύο κλάδους της Εγνατίας Οδού, στο τμήμα «Α/Κ Μετσόβου - Α/Κ Παναγιάς », την Πέμπτη 26-04-2012 και ώρα 00:15 έως 02:45.
Κατά το ίδιο διάστημα θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, κατόπιν απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, στον Α/Κ Βενέτικου με κατεύθυνση από Γρεβενά προς Ιωάννινα.
Κατά το ανωτέρω διάστημα η μετακίνηση μεταξύ του Α/Κ Μετσόβου και Α/Κ Βενέτικου, όπου θα υπάρχει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό, θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς Ε.Ο. Γρεβενών – Κρανιάς – Μηλιάς.
Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους, στο να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΤΟΜΕΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ
Περιφερειακή Υπηρεσία Ιωαννίνων ΤΗΛ. 26510-91900

Δεν υπάρχουν σχόλια: