ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Σαμαράς: 416 υποψήφιοι με τη ΝΔ

Τα ονόματα 416 υποψηφίων της ΝΔ ενέκρινε η εκλογική επιτροπή του κόμματος που συνεδρίασε υπό την προεδρία Σαμαρά σήμερα το μεσημέρι.
«Η προσφορά ήταν πολύ μεγάλη, οι θέσεις ήταν περιορισμένες» ανέφερε κατά την εισήγησή του ο πρόεδρος της ΝΔ , ο οποίος διαβεβαίωσε:
«εγώ τους μετράω στην πρώτη γραμμή...στην πρώτη γραμμή θα βρεθούν και μετά τις εκλογές».
Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στους στόχους της ΝΔ για τις εκλογές της 6ης Μαΐου. « Να ανατρέψουμε το κλίμα της μιζέριας. Η Ελλάδα έχει τις δυνατότητες να ξεπεράσει την κρίση και θα την ξεπεράσει. Σύνθημά μας είναι ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος ζήτησε για μία ακόμη φορά ισχυρή εντολή αυτοδύναμης διακυβέρνησης.
«Το δύσκολο έργο που μας περιμένει απαιτεί να έχουμε τα χέρια μας λυμένα, όχι να διαπραγματευόμαστε κάθε στιγμή με αυτούς που μας έβαλαν στην κρίση» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος ανέφερε για το ίδιο ζήτημα: « Καθαρή εντολή από τον λαό, λυμένα χέρια για να είμαστε μια υπεύθυνη κυβέρνηση. Να μιλήσουμε χωρίς ξύλινα λόγια, να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας , να καταλάβουμε τις πόλεις μας εκεί που μας κατάντησαν… Δώστε μας τη δύναμη να την αλλάξουμε την Ελλάδα μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Το μπορούμε» .
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: