ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΣΟΚ: 5 άτομα ξυλοκόπησαν άγρια 18χρονο! (videos)

Μία περίεργη υπόθεση εκτυλίσσεται τα τελευταία 24ωρα με πρωταγωνιστή έναν 18χρονο από το Ασήμι, ο οποίος μέσα σε ένα σαββατοκύριακο βρέθηκε από υγιέστατος ... να χαροπαλεύει! Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, οπότε αστυνομικοί προσήγαγαν πέντε άτομα από μπαρ του Ηρακλείου, αφήνοντας ελεύθερους μία ώρα αργότερα - περίπου στις 05.00 - τους τέσσερις, μεταξύ των οποίων και το 18χρονο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η θεία του νεαρού και πρόεδρος των περιπτεριούχων Ελένη Χαιρέτη, ο ανιψιός της ήταν με την παρεά του σε μπαρ το Σάββατο, όταν, ενώ επέβαιναν όλοι σε αγροτικό αυτοκίνητο κινούμενο στην παραλιακή λεωφόρο, οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν και τους προσήγαγαν για εξακρίβωση στοιχείων. Εκεί ακολούθησαν, σύμφωνα με την κ.Χαιρέτη, όσα ο ανιψιός της διηγήθηκε την επόμενη ημέρα, αφού είχε εξακολουθούσε να μην αισθάνεται καλά.

Η Δευτέρα τον βρήκε να κάνει εμετούς και οδηγήθηκε αμέσως στο ΠΑΓΝΗ, όπου έκανε ακτινογραφία, από την οποία ωστόσο δεν φάνηκε κάτι ανησυχητικό. Ακολούθησε εξέταση από το γιατρό στο Κ.Υ.Χάρακα, ο οποίος έστειλε το νεαρό εσπευσμένα στο Βενιζέλειο. Ο 18χρονος φέρει σοβαρά τραύματα στον πνεύμονα και στο πάγκρεας, ενώ κατόπιν της παραμονής του στο νοσοκομείο, την Τετάρτη υποβλήθηκε και σε νέες εξετάσεις, και αποφασίστηκε η αεροδιακομιδή του στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, με σοβαρή ζημιά στο πάγκρεας, υπολειτουργεί ο ένας του πνεύμονας, κάποια πλευρά του είναι σπασμένα, φέρει δύο μεγάλα αιματώματα στο συκώτι και έχει χτυπηθεί στο υπονεφρίδιο.
Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ λεπτό προς λεπτό
Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η υπόθεση με τον ξυλοδαρμό του 18άχρονου από την Κρήτη, ο οποίος νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή με σοβαρά τραύματα στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσαν το μεσημέρι δύο συγγενείς του 18χρονου. Ο νεαρός μεταφέρθηκε τα ξημερώματα με C130 εσπευσμένα στο Τζάνειο Νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας υποστεί σοβαρές βλάβες στο πάγκρεας, στη σπλήνα και τον πνεύμονα.
Συγκλονιστικό το ξέσπασμα της μάνας του 18χρονοπυ που ξυλοκοπήθηκε άγρια στην Κρήτη.
Δείτε τις απίστευτες καταγγελίες στο παρακάτω βίντεo που πήραμε απο το neakriti.gr:

Ώρα: 15:00
Την Δευτέρα το πρωί ο νεαρός παρουσία συγγενών του επισκέφτηκε με έντονους πόνους το Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, εκεί αφού τον εξέτασαν, θεώρησαν ότι ο 18άχρονος δεν έχει κάτι σοβαρό, οπότε και τον άφησαν να φύγει.
Την επόμενη μέρα και ενώ οι πόνοι και η δυσφορία συνεχιζόντουσαν για τον άτυχο νεαρό, οι γονείς του έκριναν ότι πρέπει να τον δουν και πάλι οι γιατροί, οπότε και επισκέφτηκαν εκ νέου το Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως η κατάληξη ήταν ίδια και από κει, αφοί οι θεράποντες γιατροί θεώρησαν ότι δεν υπάρχει κάτι σοβαρό με τον νεαρό για να εισαχθεί στο νοσοκομείο.
Παρά τα πορίσματα όμως των γιατρών, οι πόνοι δεν είχαν σταματημό για τον νεαρό, οπότε και ξαναμεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κρήτης, όπου και αποφασίστηκε η έκτακτη και επείγουσα αερομεταφορά του 18άχρονου στην Αθήνα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες σήμερα το πρωί ενημερώθηκε η αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου και ο αστυνομικός επιθεωρητής Κρήτης κ.Παραβολιδάκης Μανώλης, ο οποίος διέταξε Επείγουσα Διοικητική Εξέτασα προκειμένου να εξετασθούν οι καταγγελίες των συγγενών και να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.
Το Lay-Out.gr επικοινώνησε με τον αστυνομικό επιθεωρητή Κρήτης κ.Παραβολιδάκη, ο οποίος μας δήλωσε «Σε κάθε Περίπτωση σας διαβεβαιώνων ότι θα υπάρξει σε βάθος έρευνα για τα όσα καταγγέλλονται προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια και μόνο. Ερευνούμε κάθε εκδοχή και εφόσον έχει συμβεί το παραμικρό η Υπηρεσία θα είναι αμείλικτη»
Ώρα 14:35
Από την αστυνομία Ηρακλείου επιβεβαιώνουν την προσαγωγή πέντε ατόμων την Κυριακή το απόγευμα μετά από έλεγχο σε ΙΧ που επέβαιναν , μετά από μια ώρα αφέθηκαν οι τέσσερις ελεύθεροι, ενώ ο ένας κρατήθηκε για κατοχή μαχαιριού. Πρόκειται για τον 18άχρονο Κ. Χερέτη Μετά όμως αφέθηκε ελεύθερος. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καταγγελία στην αστυνομία για ξυλοδαρμό Έχει διαταχθεί ΕΔΕ μετά από δημοσιεύματα για ξυλοδαρμό
Σύμφωνα με γιατρούς του Τζάνειου Νοσοκομείου, ο δεκαεννιάχρονος έχει κατάγματα στα πλευρά , πρόβλημα στο πάγκρεας και θλάση στο δεξιό πνεύμονα.
Ώρα 14.03
Πριν από λίγο κατατέθηκε από τον πατέρα του 18χρονου, μήνυση κατά αστυνομικών για άγριο ξυλοδαρμό του γιου του, στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η προϊσταμένη.
Έχουν ξεκινήσει όλες οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.
Ώρα 13.27
ΤΩΡΑ η μητέρα του 18χρονου που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Ηράκλειο Κρήτης από ομάδα 5 ατόμων έρχεται στην Αθήνα. Ο πατέρας του νεαρού, μαζί με συγγενείς, έχουν μεταβεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου, για να προχωρήσουν σε μηνυτήρια αναφορά.
Ώρα 12. 58
Όπως καταγγέλλουν συγγενείς του 18χρονου, 5 άτομα τον ξυλοκόπησαν άγρια στο Ηράκλειο Κρήτης, το βράδυ του Σαββάτου. Ο άγριος ξυλοδαρμός του 17χρονου είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Τα 5 άτομα τότε τρόμαξαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ηρακλείου.
Όμως η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή και τον μετέφεραν ξημερώματα Κυριακής με C130 στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση. Οι γιατροί τον υποβάλλουν σε μαγνητική και αξονική τομογραφία!
H μητέρα του 18χρονου μίλησε στο newsit από το νοσοκομείο που ο γιος της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οπως χαρακτηριστικά ειπε η κυρία Κωνσταντίνα Χαιρέτη "το παιδί το βρηκαν σε ένα μπλόκο και το αναγνώρισαν επειδή πριν 4 μήνες δεν είχε σταματήσει σε αστυνομικό έλεγχο επειδή οδηγούσε χωρίς διπλωμα. Το πήγαν στο τμήμα και το έδειραν φορώντας κουκούλες. Αυτη τη στιγμή έχει βλάβες σε ολη την κοιλιακή χώρα και τα πλευρά, το πάγκρεας, το συκώτι, τα νεφρά και στους πνεύμονες. Δεν ξέρουμε εάν θα ζήσει ή θα πεθάνει. Ζητώ απονομή δικαιοσύνης. Να τιμωρηθούν αυτοί που εκαναν κάτι τέτοιο στο παιδί μου".
Δείτε την καταγγελία της μάνας:

Δυο συγγενείς του 18χρονου, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, κατέθεσαν το μεσημέρι μήνυση κατ' αγνώστων.
Η θεία του 18χρονου κυρία Κατερίνα Χαιρέτη μιλώντας στο Newsit ξεσπά κατά των αστυνομικών.
Δείτε το βίντεο

Πληροφορίες neakriti, cretalive, newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: