ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Στο 7ο ΕΤΑΔ Ηρακλείου ο τίτλος του σχολικού πρωταθλήματος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Στο 7ο ΕΤΑΔ Ηρακλείου ο τίτλος του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου
Έναν ακόμη τίτλο σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κατέκτησε η Κρήτη, καθώς η ομάδα του 7ου Λυκείου (ΕΤΑΔ) κέρδισε με 5-1 το Λύκειο Σκύδρας και κατέκτησε το τρόπαιο.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Απριλίου στο Αγρίνιο στο γήπεδο του Παναιτωλικού παρουσία 6000 μαθητών από τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, που δημιούργησαν μια πανέμορφη ατμόσφαιρα, αντάξια της γιορτής του αθλητισμού.
Το σκορ για το 7ο ΕΤΑΔ Ηρακελίου άνοιξε ο Παντελάκης και στην συνέχεια ο Ποντίκαλης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Κρήτης. Στη συνέχεια δίχτυα βρήκαν και οι Παπαδιός και Στάλιακας που έκαναν το 4-0, μόλις στο πρώτο ημίχρονο! Στο δεύτερο ημίχρονο μείωσαν οι παίκτες της Σκύδρας σε 4-1, και λίγο αργότερα διαμορφώθηκε το τελικό 5-1 με δεύτερο γκολ του Στάλιακα.


Οι συνθέσεις
7ο ΕΤΑΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 5
ΓΕΛ ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΕΛΛΑΣ 1
Σκόρερ: (Δεν σημειώθηκαν στο φύλλο αγώνα)
7ο ΕΤΑΔ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (Νηστικάκης), Χατζιδάκης (70΄ Ματαλιωτάκης), Χουρδάκης, Πλαΐτης, Παντελάκης, Λυρώνης, Παπαδιός, Φανουράκης, Σταλιάκας Ε., Ποντίκαλης (76΄ Χριστοδούλου), Μπουρσέλης (70΄ Σκουτέλης), Σταλιάκας Χ.
Συμμετείχαν στη αποστολή της σχολικής ομάδας και οι Μακρυγιαννάκης, Γαληνός
ΓΕΛ ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΕΛΛΑΣ (Παπαδόπουλος Κυριάκος), Βόλτσης, Τουραζίδης, Κωστίκας, Πολιτίδης, Γρηγορίαδης, Λικαδίτης, Φωτιάς (68΄ Δίγκας), Ιωαννίδης, Ξόμπλιος, Νάτσος (46΄ Ναυρινιάδης), Συμεωνίδης (79΄ Μιχαηλίδης).
Συμμετείχαν στην σχολική ομάδα και οι Μιχαηλίδης, Αραμπατζής, Κολυμπάρης, Καισίδης.


Διαιτητής Στυλιαράς Δ. (Κωσταράς, Ζυγούρης, Κέκελος)
Στον μικρό τελικό νικητής αναδείχτηκε το 1ου ΓΕΛ Καβάλας
ΓΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ (ΚΥΚΛΑΔΩΝ) 0
1ο ΓΕΛ (ΚΑΒΑΛΑΣ) 2
Σκόρερ (δεν αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνα)


1ο ΓΕΛ (ΚΑΒΑΛΑΣ) (Σμύρνης) Χατζηγιάννης, Χατζηβασιλειάδης, Γοριδάρης, Φουρκαλάς, Παυλίδης, Παπαδόπουλος (89΄ Σταματόπουλος) Καρακείσογλου, Καραολάνης, Καμπανάς (43΄ Βογιατζής Δ. – 86΄ Αλεξανδρίδης), Καζαντζίδης, Κουτσικοβαγγέλης.
Συμμετείχαν στη σχολική ομάδα και οι Βαφέας, Σαμπανίδης, Σκαμάγκης


ΓΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ (ΚΥΚΛΑΔΩΝ) (Γεωργία Ράιου), Γκουλιάφας, Μπλοέμ – Κούκας, Ζουγανέλης, Ούσα, Κυπριτίδης, Κουτσούκος Μ. (46΄ Μονογειός) Κουτσούκος Σ. Νάζος, Τζέλος (78΄ Γαλούνης), Ρουσάκης (88΄ Γρηγορίου), Τσιφλίδης,
Συμμετείχαν στη σχολική ομάδα και οι Σεφεράι, Σιώζος, Κιούσης,


Διαιτητής Μάνταλος (Νικολαδός, Πυλαρινός, Πατρόπουλος)
«Ψυχή» της διοργάνωσης του Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων στον Αγρίνιο, ο ακούραστος Μπάμπης Τσακαλίδης, υπεύθυνος φυσικής αγωγής Νομού Αιτωλοακαρνανίας.


Ο Δήμαρχος Ηρακλείου σε δήλωση του αναφέρει:
‘’Με ιδιαίτερα χαρά παρακολουθήσαμε την αξιέπαινη προσπάθεια των αθλητών - μαθητών του 7ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ-ΕΤΑΔ στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και στην επικράτηση τους επί του Γενικού Λυκείου Σκύδρας (5-1) στον τελικό αγώνα που διεξήχθη στο Αγρίνιο.


Η κατάκτηση της πρώτης θέσης του Σχολικού Πρωταθλήματος από τους μαθητές του 7ου ΓΛ-ΕΤΑΔ, αποτελεί μία σημαντική επιτυχία για το σχολείο το οποίο σε όλη την διάρκεια λειτουργίας του μας έχει κάνει περήφανους με τις επιδόσεις των μαθητών του τόσο στον αθλητισμό όσο και στην εκπαίδευση.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και του προπονητές των μαθητών για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.’’
Τα θερμά του συγχαρητήρια στο Αθλητικό Σχολείο Ηρακλείου για την κατάκτηση σήμερα στο Αγρίνιο του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.


«Η πανελλήνια διάκριση του Αθλητικού Σχολείου Ηρακλείου τιμά και προάγει την Κρήτη, τον Αθλητισμό μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους πρωταθλητές μαθητές όπως και στους προπονητές, Δ/νση, και τους καθηγητές του σχολείου τους», αναφέρει σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.


Ο Κώστας Αγριόδημος, μέλος της επταμελούς Τεχνικής Επιτροπής Ποδοσφαίρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς αυτός ο θεσμός του σχολικού αθλητισμού.
Το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Λυκείων θα διεξαχθεί στο Μπορντό της Γαλλίας τον Απρίλιο του 2013, ενώ το 2015 θα φιλοξενηθεί στη Γουατεμάλα.
Τον Οκτώβριο του 2012 στο Αrkasaray της Τουρκίας, θα συνεδριάσει η Διεθνής Τεχνική Επιτροπή για τις λεπτομέρειες του πρωταθλήματος στη Γαλλία.
Ρεπορτάζ: ΔΩΡΑ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ
Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: