ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Αυτή είναι η ρωσίδα ιερόδουλη φορέας του AIDS..

Εκδιδόταν σε οίκο ανοχής της οδού Φώκαιας αριθ. 22, στην Αθήνα...
Κατά την διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποιούν για τους λαθρομετανάστες σε οίκους ανοχής, οι υπεύθυνοι του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εντόπισαν μια Ρωσίδα 21 ετών φορέα του Aids. Η κοπέλα δεν έφερε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα αλλά ούτε και του υγειονομικού ελέγχου ως όφειλε.
Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ διαπίστωσαν ότι είναι φορέας καθώς πραγματοποίησαν το άμεσο τεστ (rapid test) στην νεαρή Ρωσίδα, η οποία και συνελήφθη, καταρχάς επειδή βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας. Εξετάζεται επίσης εάν γνώριζε ή όχι ότι ήταν φορέας του ιού ώστε στην περίπτωση αυτή να κατηγορηθεί για δόλια μεταφορά της νόσου.
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη έδωσε στη δημοιότητα στοιχεία ταυτότητας, καθώς και φωτογραφίες της 22χρονης αλλοδαπής.
Πρόκειται για την BUKHTOYAROVA (επ) TATIANA (ον) του SERGEI και της NADEZA , η οποία γεννήθηκε στις 09-09-1990 στην Ρωσία, κατοικεί στο Γαλάτσι και εκδιδόταν σε οίκο ανοχής της οδού Φώκαιας αριθ. 22, στην Αθήνα.
Στην BUKHTOYAROVA (επ) TATIANA (ον) του SERGEI έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα. Η BUKHTOYAROVA (επ) TATIANA (ον) παραπέμφθηκε, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, στον Ανακριτή του 13ο Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών.
Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών, καθώς και της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος της αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Επίσης, για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης από μέρους της παρόμοιων πράξεων, της προτροπής όσων έχουν ήδη συνευρεθεί μαζί της να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς και της αποτροπής του πανικού που θα μπορούσε να προκληθεί σε όσους έχουν συνευρεθεί με εκδιδόμενο πρόσωπο με όμοια χαρακτηριστικά.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη - AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:
Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 2107222222
Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 2105212054.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: