ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

A.O. ΣΕΙΡΗΝΑ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΕΙΡΗΝΑΣ 3-4

Μεγάλο Σειρήνι: 14 Απριλίου 2012
16.00 μ.μ.

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με πολύ μεγάλη επιτυχία, ο καθιερωμένος αγώνας μεταξύ ΣΕΙΡΗΝΑΣ και ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ στο γήπεδο του Σειρηνίου. Πλούσιο θέαμα και καταπληκτικό ποδόσφαιρο απόλαυσαν περίπου 100 φίλαθλοι, που παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον το παιχνίδι.

7 γκολ και πάρα πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, με τους παλαίμαχους για μια ακόμη φορά να επικρατούν με 4-3 και το ραντεβού να ανανεώνεται για του χρόνου.
ΦΑΣΕΙΣ &ΓΚΟΛ
Α’ ημίχρονο
9ο λεπτό – Καταπληκτική ασίστ του Μ. Ασλανίδη στο Θ. Μπαζάκα που μπήκε από αριστερά και με διαγώνιο κεραυνό κεραυνοβόλησε τον Α. Κόκκινο σημειώνοντας το 1-0 για τη ΣΕΙΡΗΝΑ.
17ο λεπτό – Ο Γ. Δρουδάκης αφού άδειασε όλη την άμυνα της Σειρήνας, «πάρε βάλε» στον Π. Κουκουτσέλα που ισοφάρισε σε 1-1.
33ο λεπτό – Ο Κλ. Κουκουτσέλας τροφοδότησε τον Μπ. Μήτσιο που με συρτό σουτ έδωσε το προβάδισμα για τους παλαίμαχους με 1-2.
Πολλές ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν με τους δυο τερματοφύλακες Αχιλλέα Κόκκινο και Βάιο Παππά να πραγματοποιούν εκπληκτικές αποκρούσεις. Μοιραίος παίχτης για τους παλαίμαχους ο Τάκης Νταπούλιας που έχασε τεράστιες ευκαιρίες ενώ στο 37΄είχε και οριζόντιο δοκάρι.
Β’ ημίχρονο
49ο λεπτό – Αυστηρό πέναλτι σφύριξε για τη ΣΕΙΡΗΝΑ η Μυρτώ Σιούμπουρα και ο Μ. Ασλανίδης εκτέλεσε εύστοχα ισοφαρίζοντας και πάλι σε 2-2.
61ο λεπτό – Ο Μπ. Μήτσιος μπήκε από δεξιά, πλάσαρε το Σ. Ελευθεριάδη και πέτυχε το 2-3.
74ο λεπτό – Καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Αντωνιάδη που με ιδανικό πλασέ ισοφάρισε σε 3-3.
85ο λεπτό – Επέλαση του Δ. Ισαακίδη από αριστερά και πανέμορφο γκολ με ανεπανάληπτη προσπάθεια σημειώθηκε το 3-4 για τους παλαίμαχους.
90ο λεπτό – Μεγάλη ευκαιρία έχασε στις καθυστερήσεις ο Θ. Μπαζάκας που πλάσαρε άουτ.
Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ (Τάκης Μπαζάκας): Β. Παππάς, Δ. Γιώτας, Ευθ. Σιούμπουρας, Σ. Γρίδας, Ν. Φαλτάκας, Χ. Ασλανίδης, Κ. Αναστασιάδης, Μ. Ασλανίδης, Γ. Αντωνιάδης, Χ. Φαρμάκης, Θ. Μπαζάκας, Γ. Μπαλντούμης, Β. Παππάς
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΕΙΡΗΝΑΣ (Τάκης Ασλανίδης): Β. Παππάς, Σ. Ελευθεριάδης, Ζ. Φαρμάκης, Δ. Ισαακίδης, Γρ. Φαρμάκης, Γ. Κούσκορας, Κλ. Κουκουτσέλας, Χρ. Μπαζάκας, Γ. Δρουδάκης, Τ. Νταπούλιας, Π. Κουκουτσέλας, Μπ. Μήτσιος

Φώτης Μπαζάκας 
ΔΕΣ!!!΄Ολες οι φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: