ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

B. Koρέα: Θλιβερή ομιλία του Κιμ Γιονγκ Ουν σε απευθείας μετάδοση (videos)

Ο εντελώς ανέτοιμος και ανώριμος νέος ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε σήμερα την πρώτη του ομιλία που μεταδόθηκε τηλεοπτικά, με την ευκαιρία μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης για να τιμηθεί η επέτειος των 100 ετών από την γέννηση του παππού του, του Κιμ Ιλ Σουνγκ, ιδρυτή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας και ήταν απογοητευτικός όπως αναμενόταν.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εξέφρασε το «σεβασμό» του και είπε ότι αποδίδει την «ύψιστη τιμή» στους «σπουδαίους συντρόφους Κιμ Ιλ Σουνγκ και Κιμ Γιονγκ Ιλ» στην ομιλία του, που μεταδόθηκε απευθείας από την κρατική τηλεόραση με τον ίδιο να μην σηκώνει το βλέμμα από το χαρτί που ήταν γραμμένος ο λόγος του.
Ο νέος βορειοκορεάτης ηγέτης, φορώντας μαύρο κοστούμι τύπου Μάο, εκφώνησε την ομιλία του ενώπιον δεκάδων χιλιάδων στρατιωτικών που συμμετείχαν σε μια επιβλητική στρατιωτική παρέλαση στην Πιονγκγιάνγκ.
«Θέλω να εκφράσω τους χαιρετισμούς μου στους συμπατριώτες μας της Νότιας Κορέας που θέλουν την επανένωση [της Βόρειας και της Νότιας Κορέας] και την ευημερία των εθνών», ανέφερε ο νέος βορειοκορεάτης ηγέτης, ο τρίτος της «δυναστείας των Κιμ», ο οποίος πιστεύεται ότι είναι 29 ή 30 ετών.
«Εμπρός για την τελική μας νίκη!», είπε ο νέος ηγέτης της Βόρειας Κορέας, απευθυνόμενος στους στρατιωτικούς, που φώναζαν αδιάκοπα "Μανσάι!" ("ζήτω!").


blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: