ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Ταλέντο στο ποδόσφαιρο ο γιος του Μάρκου Σεφερλή

Λένε ότι συνήθως το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά. Να όμως που στη συγκεκριμένη περίπτωση το… μήλο, δηλαδή ο μικρός Χάρης Σεφερλής...ναι μεν έπεσε κάτω από τη μηλιά, μια και έχει ποζάρει αμέτρητες φορές σε...
θεατρικές αφίσες μαζί με τον μπαμπά του, αλλά προέκυψε και μεγάλος μπαλαδόρος.
Η μεγάλη αγάπη του για την μπάλα και φυσικά το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο, παρά τη μικρή του ηλικία -είναι μόλις 8 χρόνων- έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, ακόμα και του Αγιαξ. Αν και μικρός, επιλέχθηκε από την ακαδημία της ολλανδικής ομάδας για το καμπ που θα γίνει τον Ιούλιο στην Αθήνα.
Ο...χαζομπαμπάς Μάρκος Σεφερλής παρακολουθεί με ιδιαίτερη χαρά την πορεία του μικρού Χάρη και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του από την εξέλιξή του. Καμαρώνει δε, μια και ο Χάρης εκτός από καλός ποδοσφαιριστής, είναι και πολύ καλός μαθητής στο σχολείο. «Από 4,5 ετών πάει στην ακαδημία ποδοσφαίρου Cουrος club του Νίκου Γραμμένου στη Γλυφάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που στον Χάρη αρέσει το ποδόσφαιρο, όπως και σε μένα, και δεν είναι τυχαίο που το λένε βασιλιά των αθλημάτων» μας λέει ο Μάρκος.
Οσο για την επιλογή του από την ολλανδική ακαδημία, τονίζει: «Πηγαίνει πέντε φορές την εβδομάδα για προπόνηση, κάνοντας μια μεγάλη απόσταση από το Μαρούσι στο Ελληνικό. Του αρέσει πάρα πολύ και έχει δεθεί με την ομάδα και με τα παιδιά και η αλήθεια είναι πως στην ακαδημία αυτή κάνουν φοβερή δουλειά, γι’ αυτό και δεν τον πάω αλλού πιο κοντά στο σπίτι».
Φαίνεται όμως πως η στρογγυλή θεά έχει πάρει τα μυαλά του Χάρη και όπως λέει ο δημοφιλής ηθοποιός: «Είναι επιλογή του αν θα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και επαγγελματικά. Στο σπίτι πάντως συνεχίζει να ασχολείται με τα έργα και τις παραστάσεις που ανεβάζω, μια και ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά όλους τους ρόλους, αποστηθίζονταςς τα λόγια. Αλλά δεν παύει να έχει το μυαλό του στην μπάλα και μάλιστα έχει και συλλογή από μπάλες διάφορων ομάδων. Τον ελεύθερο χρόνο του όταν δεν παίζει μπάλα θα βλέπει αγώνες και high lights σε δορυφορικό κανάλι, ενώ μέσα από το Playstation διευρύνει τους ορίζοντές του σε διάφορες τεχνικές».
Ο πιο αρμόδιος βέβαια να μας μιλήσει για τον Χάρη είναι ο προπονητής του Νίκος Γραμμένος, ο οποίος μας είπε: «Ο Χάρης είναι ταλέντο για το ελληνικό ποδόσφαιρο που πρέπει να προσεχθεί για να αξιοποιηθεί. Αυτό δεν είναι δική μου άποψη, αλλά και πολλών προπονητών που τον είδαν από κοντά. Μαζί με τον Διονύση Πηλαδάκη, τον γιο του Κώστα Πηλαδάκη, βγήκαν πρώτοι scorer στο περσινό πρωτάθλημα pro junior. Επειδή ο Αγιαξ ψάχνει ταλέντα στην Ελλάδα, εισηγήθηκα από πέρσι για τα δύο αυτά παιδιά, όπου τα πρόσεξαν. Ετσι, το καλοκαίρι στο καμπ που θα γίνει στην Αθήνα από την ολλανδική ομάδα για αξιοποίηση ταλέντων, θα λάβουν μέρος σε εβδομαδιαία προπόνηση, όπου θα αξιολογηθούν για την περαιτέρω πορεία τους. Ηδη έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για να προσεχθούν και από τις ελληνικές ομάδες αυτά τα δύο ταλέντα».
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια: