ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Δ. Μακεδονία: Εκλογές, ψηφοδέλτια και πολιτικό παρασκήνιο!!

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο την εβδομάδα που έρχεται με τη Δυτική Μακεδονία να βρίσκεται σε πολιτικό αναβρασμό. Την Μεγάλη Τρίτη διαλύεται η Βουλή σύμφωνα με αποκλειστική δήλωση του Πάρι Κουκουλόπουλου στο West Channel. Από αύριο θα γνωρίζουν ανεπίσημα όλοι οι υποψήφιοι τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια, ενώ Μεγάλη Τετάρτη ανακοινώνει τα ονόματα η Νέα Δημοκρατία και Μεγάλη Πέμπτη το ΠΑΣΟΚ.
Ήδη στα Γρεβενά οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας άρχισαν τον προεκλογικό αγώνα.
Κοζάνη: Στην Π.Ε. Κοζάνης προβληματισμό προκαλεί η απόδοση των λεγόμενων «αλεξιπτωτιστών» στη Νέα Δημοκρατίαοι οποίοι δεν έχουν την κατάλληλη γνώση αλλά και την δυναμική, ώστε να κατορθώσουν να συγκεντρώσουν μεγάλο αριθμό ψήφων με αποτέλεσμα να «βουλιάζει» το ψηφοδέλτιο σε επίπεδο Νομού. «Κουρασμένοι» φαίνεται να είναι και οι σημερινοί βουλευτές. Παρατηρείται ανοργανωσιά στο κόμμα, αφού ούτε ένα μήνα πριν τις εκλογές δεν είναι άρτια προετοιμασμένο. Στο ΠΑΣΟΚ συγκροτείται ένα ψηφοδέλτιο άρτια χωροταξικά, ενώ η εκλογική επιτροπή δέχθηκε μέχρι στιγμής αρκετές αρνήσεις… ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ θα παλέψουν σκληρά για την 5η έδρα, η οποία προβλέπεται να χαθεί από τα δύο μεγάλα κόμματα, μπορεί και η 4η…
Γρεβενά: Στη Νέα Δημοκρατία ήδη τρέχουν οι υποψήφιοι μοιράζοντας φυλλάδια, χωρίς να έχει βγει καμία ανακοίνωση. Η όλη διαδικασία έχει προκαλέσει πολλές τριβές στην τοπική οργάνωση. Στο ΠΑΣΟΚ μετά την αποχώρηση του Θανάση Χαντάβα θα γίνει μάχη για την μονοεδρική με πολλές πιθανότητες κατάκτησης της λόγω του σκληρού ανταγωνισμού.
westtvnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: