ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Με ονόματα – εκπλήξεις το Επικρατείας ΠΑΣΟΚ!!!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η κατάρτιση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, το οποίο πιθανότατα θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τρίτη.
Στην Ιπποκράτους ποντάρουν πάρα πολλά στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, το οποίο πιστεύουν ότι θα σηματοδοτήσει την ανανέωση του κόμματος υπό τον νέο αρχηγό κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.

Επίσης θεωρούν επικοινωνιακά αποφασιστικές τις συζητήσεις που θα προκαλέσει και γι’ αυτό τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν δεν διαρρέουν από καμία πλευρά, ούτως ώστε να μην καούν.
Η συμμετοχή της κυρίας Φώφης Γεννηματά θεωρείται δεδομένη. Ως εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να έχει το δικαίωμα απεριόριστων εμφανίσεων στον Τύπο. Επίσης έχει θεωρηθεί επιτυχημένη επιλογή, αφού είναι αναγνωρίσιμη και παραμένει δημοφιλής σε μεγάλη μερίδα του κόσμου. Πιθανότατα να τοποθετηθεί στην δεύτερη ή τρίτη θέση.
Ένα άλλο πρόσωπο που θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να συμμετέχει είναι ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, προερχόμενος από την Νεολαία του κόμματος και επιχειρηματίας.
Ο κ. Ανδρουλάκης το 2007 ανήκε στους στενούς υποστηρικτές του κ. Βενιζέλου και στην πενταετία που μεσολάβησε δεν τον εγκατέλειψε ποτέ.
Ο κ. Βενιζέλος ενδέχεται να έχει στο ψηφοδέλτιο ανθρώπους του πνεύματος σε εκλόγιμη θέση. Καλλιτέχνες και πανεπιστημιακοί που παραβρέθηκαν στην ομιλία του στο Μουσείο Μπενάκη ίσως κάνουν αποδεκτή την πρότασή του.
Μερικά από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί είναι: οι Πέτρος Μάρκαρης, Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, Χρήστος Νικολόπουλος, Μανουέλα Παυλίδου, Ναπολέων Μαραβέγιας.
Τέλος αναμένονται ονόματα – έκπληξη, αφού το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το έχει πάρει πάνω του και η κατάρτισή του αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό στην Ιπποκράτους.
Άνθρωποι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: