ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Πάτρα:'Επιασε την κόρη της σε ροζ ραντεβού- Χαμός στην γκαρσονιέρα!

Υποψιαζόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το παιδί της!!!
Ένα βράδυ, η μάνα αποφάσισε να την ακολουθήσει...
Aκόμα και το γεγονός ότι είχαμε μπει στη Mεγάλη Eβδομάδα δεν πτόησε τη νεαρή που έκλεινε «ροζ» ραντεβού με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας προσφέροντάς τους ικανοποίηση με το αζημίωτο! 
Η ανακάλυψη δεν έγινε από... όποιον κι όποιον, αλλά από την ίδια της τη μάνα!

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Μ. Δευτέρα, σε μικρό διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή του ΤΕΙ της Πάτρας. Η μόλις 18 ετών «πρωταγωνίστρια» της υπόθεσης είχε φύγει από το σπίτι της λέγοντας ότι θα πήγαινε βόλτα με φίλες, όμως η μητέρα της αποφάσισε να την παρακολουθήσει.
Τελικά οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν. Είδε την 18χρονη να κατευθύνεται με το δικό της αυτοκίνητο προς την περιοχή του ΤΕΙ της Πάτρας και να σταθμεύει στον προαύλιο χώρο πολυκατοικίας. Η μάνα είδε από το ασανσέρ σε ποιον όροφο σταμάτησε η κόρη της και μετά από αρκετά λεπτά μπήκε με άλλον ένοικο στην πολυκατοικία. Έφθασε στον τρίτο όροφο κι άρχισε να χτυπά τα κουδούνια. Οι ένοικοι άνοιξαν τις πόρτες και η μόνη που έμενε κλειστή ήταν αυτή της «ροζ» γκαρσονιέρας.


Σύμφωνα με το dete.gr, η μητέρα χτυπούσε με δύναμη την πόρτα και φώναζε στην κόρη της να ανοίξει, με τους γείτονες να στέκονται στον διάδρομο και να παρακολουθούν άφωνοι. Τελικά η κόρη άνοιξε, η μάνα μπήκε στο μικρό διαμέρισμα και την έπιασε στα πράσα τον «εραστή», έναν άνδρα γύρω στα πενήντα!
Η μητέρα υπέστη σοκ και οι γείτονες δυσκολεύονταν να τη συγκρατήσουν και να την εμποδίσουν από το να επιτεθεί στον 50χρονο που προσπάθησε να τον λιντσάρει. Οι φωνές της έφθαναν μέχρι το ισόγειο και από όλους τους ορόφους είχαν βγει οι κάτοικοι από τα διαμερίσματα.
Τελικά όμως κάποιοι κατάφεραν να την ηρεμήσουν και να την απομακρύνουν αποφεύγοντας έτσι τα χειρότερα. Όπως πάντως έλεγε η μητέρα στους ενοίκους, για αρκετό καιρό υποπτευόταν την κόρη της γιατί αργούσε να γυρίσει στο σπίτι τις νύχτες ενώ ντυνόταν πολύ προκλητικά. Γι' αυτό και η ίδια αποφάσισε να διαπιστώσει μόνη της τι συμβαίνει...
eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: