ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Αίθριος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο με την θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο, αγγίζοντας τις υψηλότερες για την εποχή θερμοκρασίες, με τις τοπικές βροχοπτώσεις ωστόσο να κάνουν την εμφάνισή τους σε ορισμένες περιοχές της χώρας.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος θα σημειωθούν αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Ο καιρός όμως θα παρουσιάσει γρήγορα βελτίωση. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών μικρής διαρκείας. Ο καιρός θα παρουσιάσει γρήγορη βελτίωση.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες στα βόρεια, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: