ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Χαλάει ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Σποραδικές νεφώσεις προβλέπονται για σήμερα, καθώς και το Σαββατοκύριακο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, που πρόσκαιρα θα πυκνώσουν τοπικά και θα σημειωθούν κατά τόπους βροχές και ίσως σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Πιο αναλυτικά:...

Σάββατο
Στην κεντρική- ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο Αιγαίο, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα στα νότια. Βαθμιαία πάντως ο καιρός θα βελτιωθεί από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όμως στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και αργότερα στο Ιόνιο θα στραφούν σε βόρειους μέχρι 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο θα φτάνουν πρόσκαιρα τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Κυριακή
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: