ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Πασίγνωστος Ελληνας τραγουδιστης δήλωσε. Εχασα το σπίτι μου, φιλοξενουμαι στην αδερφή μου. ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ

Η πειρατεία στη μουσική και η πώληση των cd των καλλιτεχνών από παράνομους πλανόδιους μικροπωλητές στα τέλη της δεκαετίας του ’90 τον έπληξε οικονομικά. «Έχασα το σπίτι μου» δήλωσε αποκλειστικά στην εκπομπή του web zougla radio «Κορίτσια στην πρίζα» ο...
μουσικοσυνθέτης Κώστας Μπίγαλης, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει πληγεί οικονομικά πολύ πριν από την κρίση.
Όπως είπε, η πειρατεία στη μουσική και η πώληση των cd των καλλιτεχνών από παράνομους πλανόδιους μικροπωλητές στα τέλη της δεκαετίας του ’90 τον έπληξε οικονομικά, καθώς έτσι ως συνθέτης δεν είχε έσοδα από τα πνευματικά δικαιώματα. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια λόγω του Διαδικτύου.
Ο μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε στη Μένια Κούκου και τη Χριστιάνα Κοχλατζή πως είχε «πνιγεί» από τα χρέη και για αυτό αναγκάστηκε να «σκοτώσει» το σπίτι του και να το πωλήσει σε εξευτελιστική τιμή.
«Έχασα το σπίτι μου» δήλωσε χαρακτηριστικά και παραδέχθηκε πως αυτή την περίοδο μένει ως φιλοξενούμενος στο σπίτι της αδελφής του, που του το έχει παραχωρήσει. Μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει ενέργειες για να μπει στον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, καθώς δεν έχει καταφέρει να αποπληρώσει εξ ολοκλήρου τα χρέη του.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: