ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Απόστολος Παπουτσάκης

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Απόστολος Παπουτσάκης, παραιτήθηκε από το αξίωμα τού προέδρου της διοργανώτριας τού πρωταθλήματος. Παράλληλα, τα όσα δήλωσε την προηγούμενη Παρασκευή ο κ. Παπουτσάκης, προκάλεσαν την παρέμβαση εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση του κ. Παπουτσάκη, είναι η ακόλουθη: «Ηρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και να μπορέσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον κόσμο. Να του πούμε ότι αυτό που βλέπει είναι καθαρό και κρίνεται στον αγωνιστικό χώρο».Αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια μου στην πρώτη ομιλία μου αμέσως μετά την εκλογή μου στην προεδρία του Συνεταιρισμού. Δυστυχώς, για όλους όσοι έχουμε επενδύσει στο ποδοόσφαιρο, τα αποτελέσματα πολλές φορές κρίνονται από άτομα που δεν μπορούν να διαχειριστούν σωστά με τις αποφάσεις τους την εξέλιξη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Και τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά. Το γεγονός ότι πολλοί συνάδελφοι πρόεδροι των ΠΑΕ δεν μπαίναμε συνεχώς σε διαδικασία κριτικής και ανακοινώσεων για τη διαιτησία, δε σημαίνει ότι δεν αντιλαμβανόμαστε τι γίνεται δίπλα μας. Θέταμε, όμως, πάνω από όλα την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, χωρίς να δυναμιτίζουμε το κλίμα. Η Σούπερ Λίγκα έκανε την προσπάθειά της σε όλους τους τομείς που αφορούν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και του πρωταθλήματος, αλλά σε επίπεδο διαιτησίας αυτή η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή, διότι άλλοι έχουν και το πεπόνι και το μαχαίρι. Επειτα από οκτώ μήνες ανιδιοτελούς προσπάθειας και με δεδομένο τον υποβιβασμό της ομάδας μου στη Football League, παρακαλώ όπως δεχθείτε την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου τού Συνεταιρισμού. Ευχαριστώ θερμά, καθέναν ξεχωριστά, όλους όσοι συνεργάστηκαν και μόχθησαν στην προσπάθεια να βελτιώσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν. Η αλήθεια είναι ότι προσδοκούσα περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα, αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα είναι πάνω από τις δυνάμεις μας. Εύχομαι η Σούπερ Λίγκα να συνεχίσει να υπάρχει, προσανατολισμένη στην ιδρυτική της διακήρυξη και να αποτελέσει πραγματικά μοχλό ανάπτυξης του ποδοσφαίρου μας».


Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
Να τονιστεί ότι όσα είπε την προηγούμενη Παρασκευή ο κ. Παπουτσάκης σε αθλητική εκπομπή, προκάλεσαν την παρέμβαση εισαγγελέα. Ο αθλητικός εισαγγελέας Αθήνας, Αριστείδης Κορρέας, ζήτησε την κασέτα της συνέντευξης του κ. Παπουτσάκη από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Αθλητικό Μετρόπολις», ώστε να διερευνηθούν όσα είπε. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Παπουτσάκης είχε μιλήσει για «σκάνδαλα στο πρωτάθλημα».
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: