ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Μούφα η είδηση για την οικογένεια που έψησε Αλεπού στην Εύβοια

Το Πάσχα δεν έχει ειδήσεις τουλάχιστον όχι πολλές. Αυτή η ιστορία δε με τους 10 εκατομμύρια Έλληνες που πεινάνε και δεν βράζουν ένα πακέτο μακαρόνια που έχει 40 λεπτά αλλά ζητιανεύουν και τρώνε από τα σκουπίδια των σούπερ μάρκετ πρέπει να τελειώνει. Το ξέρω ότι πουλάει αλλά ξεφτιλίζει κα το έθνος μας διεθνώς.
ΝΑΙ υπάρχουν φτωχοί και ίσως πιο πολλοί από ποτέ. ΝΑΙ υπάρχουν συσίτια. Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν όσο η εκκλησία δεν πληρώνει φόρους και τους ιερείς αλλά τα φορτώνει στο κράτος (άρα στους πολίτες και όταν αυτοί γίνουν εντελώς φτωχοί τους δίνει ένα πιάτο φαί).
Πρέπει όσοι έχουν δημόσιο λόγο να προσέχουν. Το ναξεφτιλίζεται η χώρα με στερεότυπα του τύπου ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΓΙΕΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΙΝΑΝΕ είναι τραγικό. Αυτός λοιπόν ο ευφάνταστος που έγραψε για τη φτωχή ελληνική οικογένεια στην Εύβοια που έψησε αλεπού αντί για αρνί (δηλαδή εμείς που δεν ψήσαμε τίποτα είμαστε μαλάκες, έπρεπε να ψήσουμε έναν αρουραίο για να γίνουμε θέμα στο ίντερνετ ) πρέπει να καταλάβει ότι αύριο αυτή η παπάρα που αναπαρήχθη δεόντως στο copy paste ελληνικό ίντερνετ θα είναι θέμα την Τετάρτη στο BBC που θα μας κράζει συν τοις άλλοις και επειδή σουβλίζουμε αρνιά ενώ είμαστε χρεοκοπημένοι.
Γ.Κ
Διαβάστε να δείτε πόσο μπάζει το θέμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: