ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Μεγάλη επιτυχία του Μεχτερίδη στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ!

Το τριήμερο 30, 31 Μαρτίου και Κυριακή 1 Απριλίου 2012 διεξήχθει στην Αθήνα, στο ολυμπιακό στάδιο των Λιοσίων, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo στις κατηγορίες ανδρών – γυναικών. Το πρωτάθλημα τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.
Ο σύλλογος της πόλης μας Α.Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ συμμετείχε με 8 αθλητές και κατέκτησε ένα (1) χρυσό μετάλλιο και ένα (1) χάλκινο.
Το χρυσό μετάλλιο κρέμασε στο στήθος του ο Μεχτερίδης Στυλιανός του Μιλτιάδη, στην ολυμπιακή κατηγορία των -68 κιλών, ύστερα από πέντε (5) εκπληκτικούς αγώνες. Αφού διεκδίκησε, τελικά κατέκτησε και το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ταεκβοντό που θα λάβει χώρα στο Manchester της Αγγλίας στις 4 με 8 Μαΐου 2012. Ο Μεχτερίδης Στυλιανός με αυτή του την επιτυχία φτάνει στην 10η συμμετοχή του ως μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας μας σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει 12 Πανελλήνια μετάλλια και είναι ένας αθλητής υψηλού επιπέδου και με μεγάλη αγωνιστική εμπειρία, που μπορεί πλέον να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του, γεγονός που θα τον βοηθήσει εν όψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στην ίδια διοργάνωση, ο πολλά υποσχόμενος αθλητής μας Τζέλλος Κλεάνθης του Ιωάννη, έδωσε τέσσερις (4) θεαματικούς αγώνες και τελικά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -63 κιλών.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας κ. Αλμασίδης Χρήστος είπε : Χαίρομαι πάρα πολύ για τον Στέλιο που πήρε το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και θα αγωνιστεί ως εκπρόσωπος της χώρας μας αλλά και της πόλης μας που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι ένα παραθυράκι αισιοδοξίας για το παρόν και το μέλλον. Από τα 8 παιδιά του συλλόγου μας που συμμετείχαν, οι 5 είναι φοιτητές, εκτός Κοζάνης, που παράλληλα με τις σπουδές τους έχουν και την ενασχόλησή τους με τον πρωταθλητισμό οπότε αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες. Οι αθλητές και οι οικογένειες όλων των ερασιτεχνών αθλημάτων είναι ήρωες γιατί καθημερινά παλεύουν με μοναδικά κίνητρα το πάθος και την αγάπη τους για το άθλημά τους. Είμαι πολύ περήφανος για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μου και για το γεγονός ότι είμαστε ο μοναδικός σύλλογος στο taekwondo που έχουμε ενεργούς 10 μεγάλους ηλικιακά αθλητές παρ’ όλες τις καθημερινές αντιξοότητες που αντιμετωπίζει ο καθένας.
Επίσης την Πέμπτη 5 Απρίλιου 2012 ο αθλητής του συλλόγου μας Τεληκωστόγλου Απόστολος αγωνίζεται στην Αίγυπτο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων και οι φίλοι του ταεκβοντό θα μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά από το internet στo www.dartfish.tv.
To Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές για την συμμετοχή και τις διακρίσεις τους και εύχεται καλή επιτυχία τόσο στον Τεληκωστόγλου Αποστόλη για το Παγκόσμιο εφήβων όσο και στον Μεχτερίδη Στυλιανό για το Πανευρωπαϊκό ανδρών.
westtvnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: