ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ο Πύρρος Δήμας!!!

Ο Πύρρος Δήμας θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο κ. Δήμας αναμένεται να κάνει τις πρώτες δηλώσεις το απόγευμα.

Το απόγευμα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Η "χρυσή" πορεία του
Κάτοχος των πανελλήνιων ρεκόρ στις κατηγορίες των 82,5 και 90 κιλά, ο Δήμας κατέκτησε με τα χρώματα της Ελλάδας χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 1992, με τη συμπαράσταση των προπονητών του Χρήστου Ιακώβου και Γιάννη Γέροντα.
Το 1993, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πήρε την τρίτη θέση στα 83 kg και τον ίδιο χρόνο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κέρδισε την πρώτη θέση στην ίδια κατηγορία.
Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών στη Βαρσοβία, τον Μάιο του 1995, κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στα 83 κιλά, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα τρία παγκόσμια ρεκόρ, στο αρασέ, στο ζετέ και στο σύνολο.
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα των ΗΠΑ το 1996 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 83 κιλών.
Στη συνέχεια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Σύδνεϋ το 2000 και το χάλκινο στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004.
O τετράκις ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας εξελέγη από τη Διεθνή Oμοσπονδία Aρσης Bαρών πρόεδρος της επιτροπής αθλητών το Μάιο του 2005. Το Δημοτικό Στάδιο στο Λιτόχωρο Πιερίας φέρει το όνομά του.
Στις 28 Ιουνίου του 2008 εξελέγη αντιπρόεδρος στις αρχαιρεσίες της ΕΟΑΒ (Εθνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών).
Λίγους μήνες αργότερα, στις 11 Οκτωβρίου του 2008, εξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: