ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Λέει… αντίο ο Ερνέστο Βαλβέρδε!!!

Με το ένα πόδι εκτός του Ολυμπιακού φέρεται να είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον πρωταθλητή Ελλάδας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Ισπανός τεχνικός έχει πάρει τις αποφάσεις του και περιμένει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, προκειμένου να κάνει τη σχετική ανακοίνωση, καθώς δεν θέλει να επηρεάσει την ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Τι είναι όμως αυτό που «διώχνει» τον Βαλβέρδε από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα; Ο λόγος για τον οποίο ο 38χρονος τεχνικός αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών, είναι το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καθώς δεν μπορεί να μένει μακριά από την οικογένειά του και τα τελευταία δύο χρόνια, έχει έρθει σε δύσκολη θέση.
Πάντως, ο Βαλβέρδε θα ξεκαθαρίσει πως η απόφαση για την επιστροφή του στην Ισπανία, σχετίζεται καθαρά με το οικογενειακό του πρόβλημα και όχι με κάποια φημολογούμενη πρόταση που υπάρχει από σύλλογο της πατρίδας του. Μάλιστα, ο Ισπανός, δεν έχει στα χέρια του πρόταση από άλλο σύλλογο πέρα από τον Ολυμπιακό, στον οποίο πλέον έχουν ξεκινήσει τις σχετικές αναζητήσεις για τον αντικαταστάτη του Βαλβέρδε, ενώ ορισμένοι στον σύλλογο έχουν την ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει την τελευταία στιγμή και ο 48χρονος θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως για την ώρα, οι βοηθοί του Βαλβέρδε, Ασπιάθου και Ποθάνκο δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να συνεχίσουν την πορεία τους στον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί και από το αν θα έχουν πρόταση να συνεχίσουν σε άλλο σύλλογο την καριέρα τους (μαζί με τον Βαλβέρδε βέβαια).
sportaction

Δεν υπάρχουν σχόλια: