ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του Δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής Χ.Πάχτα

Άγνωστοι πυρπόλησαν τα ξημερώματα το αυτοκίνητο του Δήμαρχου Δήμου Αριστοτέλη Χρήστου Πάχτα το οποίο ήταν παρκαρισμένο μπροστά από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το αυτοκίνητο του Δημάρχου Αριστοτέλη, βρισκόταν μέχρι χθες έξω από το ΑΤ Ιερισσού μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
Υπεθυμίζεται οτι την περασμένη Παρασκευή, κάτοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημοτικό συμβούλιο που συζητιόταν το θέμα των μεταλλείων χρυσού που πρόκειται να γίνουν στη Χαλκιδική. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας άγνωστοι έβαλαν φωτιές σε κάδους και αναποδογύρισαν αυτοκίνητα δημοτικών συμβούλων αλλά και του Δημάρχου.
Από το περασμένο Σάββατο και μετά τα σοβαρά επεισόδια, οι δημοτικοί σύμβουλοι στάθμευσαν τα αυτοκίνητά τους για ασφάλεια έξω από το ΑΤ Ιερισσού. Χθες όμως τα μετακίνησαν και τότε άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία και πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του Δημάρχου Χρήστου Πάχτα.
Να σημειωθεί οτι παρά τις αντιδράσεις, η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην υλοποίηση της επένδυσης των μεταλλείων χρυσού.
φωτο enpoarneas.blogspot.com
Seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: