ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Μισός τόνος Χασίς ...στην Ηγουμενίτσα!

Ένα από τα πιο καίρια χτυπήματα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών κατάφερε το Τμήμα Δίωξης Ηγουμενίτσας. Έτσι όχι μόνο κατέσχεσε την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα ποσότητα ναρκωτικών στην Ήπειρο αλλά κατάφερε να οδηγηθεί και στη σύλληψη των διακινητών.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα πολυμορφικό αυτοκίνητο, στην περιοχή Ραβενή Φιλιατών. Το όχημα στο σημείο που βρέθηκε κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ήταν φορτωμένο με χασίς.

Όταν οι ώρες περνούσαν και κανένας δεν εμφανίζονταν να το παραλάβει το μετέφεραν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηγουμενίτσας.
Εκεί ξεκίνησε η επιχείρηση ξεφορτώματος και ζυγίσματος ενώ παράλληλα η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονταν.
Οι αστυνομικοί είχαν μπροστά τους την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα ποσότητα που έχει κατασχεθεί σε μία επιχείρηση.
Λίγο παραπάνω από μισό τόνο χασίς. Συγκεκριμένα 545 κιλά!!!
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σαββατοκύριακο ήταν μία ημέρα με πολλές υποθέσεις κατάσχεσης, όπως σε Αγρίνιο, Κόρινθο κι αλλού. Όλες οι ποσότητες αυτών των διευθύνσεων μαζί είναι λιγότερες από αυτή που κατασχέθηκε στην Θεσπρωτία.
Από τα στοιχεία του αυτοκινήτου η Αστυνομική Διεύθυνση ότι επρόκειτο για όχημα που είχε μισθωθεί σε γραφείο ενοικιάσεως στην Αθήνα. Έτσι βήμα βήμα οδηγήθηκαν στην ταυτότητα των δραστών.
Έτσι από αστυνομικούς της Δίωξης Αθηνών συνελήφθη ένα ζευγάρι Ελλήνων, 28 χρονών, οι οποίοι είχαν μισθώσει το αυτοκίνητο και θα μετέφεραν τα ναρκωτικά ενώ αναζητείται ένας Αλβανός συνεργός στην επιχείρηση.
Αξίζουν πράγματι συγχαρητήρια και στον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας Βασίλη Μίαρη, όπως στον διοικητή του τμήματος δίωξης ναρκωτικών και σε όλους τους αστυνομικούς του τμήματος που με μεθοδικότητα και επιμονή στην έρευνα έγραψαν πράγματι μία πολύ μεγάλη επιτυχία.
thesprotia-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: