ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Έκτακτα μέτρα στα λιμάνια τη Μ. Πέμπτη & Μ. Παρασκευή

Το Λιμεναρχείο Πειραιά λαμβάνει έκτακτα μέτρα εν όψει της αυξημένης επιβατικής κίνησης, λόγω και της 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ που λήγει απόψε τα μεσάνυχτα. Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι λιμενικές αρχές και στη Ραφήνα.

Μετά τις ακυρώσεις εισιτηρίων για τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη, εξαιτίας της απεργίας των ναυτεργατών, η πληρότητα των πλοίων τη Μ. Πέμπτη και τη Μ. Παρασκευή αγγίζει το 100% και δεδομένης της αυξημένης κίνησης συστήνεται σε όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν να προσέρχονται στα λιμάνια αρκετή ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησής τους.
Το πρωί επέστρεψαν στο λιμάνι του Πειραιά τα πλοία «Blue Star 2» και «Ιεράπετρα», που βρίσκονταν από τη Δευτέρα στη Σύρο και το Βαθύ της Σάμου αντίστοιχα.Αμέσως μετά της λήξη της απεργίας προγραμματίζεται να αναχωρήσουν από Πειραιά το «Blue Star 2» για Σύρο-Πάτμο-Λέρο-Κω-Ρόδο, το «Blue Star Paros» για Πάρο-Νάξο-Δονούσα-Αιγιάλη, το «Superfast 12» και το «ΕΛΙΡΟΣ» για Χανιά. Κανονικά επίσης, θα γίνουν τα δρομολόγια των «KNOSSOS PALACE» και «FESTOS PALACE» στη γραμμή Ηράκλειο-Πειραιάς-Ηράκλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: