ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Στον Βέρτη αλλά χωρίς το κύπελλο το γλέντι του Ολυμπακού!!! (videos)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέλεξαν το κέντρο διασκέδασης που τραγουδά ο Νίκος Βέρτης στην Παραλιακή για να γιορτάσουν την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος μόνο που το κύπελλο δεν ήταν εκεί και πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι μαζί με το τρόπαιο του πρωταθλήματος στο γλέντι μετά τη φιέστα στην 9ης Μαϊου κόντα στον Ερυθρό Αστέρα.
Πρώτος απ΄ όλους έφτασε ο Μάρκο Πάντελιτς και ακολούθησε ο Γιάννης Μανιάτης με την εντυπωσιακή σύντροφό του. Αχώριστοι Μιραλάς- Αμπντούν ήρθαν και κάθισαν δίπλα δίπλα.
Ακολούθησαν οι Μέγιερι, Mοντέστο, Δασκαλάκης, Τζιμπούρ με τον αδερφό του, Καζίμ, Φετφατζίδης, Παπάζογλου, Φεισα.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέλεξε να μην δώσει το παρών όπως επίσης και ο Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και οι Μακούν, Φουστέρ, Μαρκάνο, Κάρολ και Μέλμπεργκ.
Εκτός από τους παίκτες της ομάδας απόλαυσαν τις ερμηνείες του Βέρτη και αρκετά μέλη της διοίκησης. Ο γνωστός τραγουδιστής, ως καλός οικοδεσπότης υποδέχτηκε τους «ερυθρόλευκους», λέγοντας από το μικρόφωνο: «Μαζί μας είναι σήμερα και ο Ολυμπιακός», γεγονός που προκάλεσε... πανικό στο μαγαζί με τους φίλους τους Πειραωτών να φωνάζουν: «Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό». Παράλληλα, υπήρχε μια μεγάλη οθόνη πίσω από το Βέρτη, που έδειχνε συνεχώς το σήμα του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: