ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Γυναίκα με δύο μήτρες κατάφερε να κάνει παιδιά!!!

Η ιστορία της Danielle Young ανήκει στα σύγχρονα ιατρικά θαύματα. Η 29χρονη κοπέλα εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης έχει δύο μήτρες, γεγονός που δυσκόλευε πολύ την περίπτωση να μείνει έγκυος. Σήμερα ωστόσο η Danielle απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τα τρία της παιδάκια τον Joshua, τη Leah και την Paige.

Όταν ήταν 18 η μήτρα της Danielle χωρίστηκε στα δύο με αποτέλεσμα να θεωρείται απίθανο να κάνει παιδιά. Η Danielle ωστόσο γέννησε το 2007 την τετράχρονη σήμερα Paige, διαψεύδοντας τους γιατρούς. Ωστόσο, ένα χρόνο μετά η 29χρονη έμεινε ξανά έγκυος αυτή τη φορά με δίδυμα.
«Ήταν απίστευτο όταν είδα πως ήμουν έγκυος ξανά. Και αυτή τη φορά με δίδυμα», δήλωσε η Danielle. Το απίστευτο ήταν όμως, ότι υπήρχε ένα έμβρυο σε κάθε μήτρα και τα δύο ήταν υγιή, παρότι η μία από τις δύο μήτρες της κοπέλας ήταν μπλοκαρισμένη!
Τα δίδυμα γεννήθηκαν με καισαρική και σήμερα είναι υγιέστατα, ενώ έχουν το φυσιολογικό για την ηλικία τους ύψος-βάρος. Η Kate ζει ευτυχισμένη με την οικογένεια της, έχοντας αποδείξει ότι συμβαίνουν και σήμερα ιατρικά θαύματα.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: