ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Αποθέωση για Ολυμπιακό στο Πολεμικό Ναυτικό

Πολύς κόσμος όλων των ηλικιών βρέθηκε στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας το μεσημέρι της Τρίτης (24/04) και αποθέωσε την αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, που έδωσε το «παρών».
Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης, Τάσος Παπάζογλου, Κέβιν Μιραλάς, Τζαμέλ Αμπντούν και Δημήτρης Διαμαντάκος, ενώ επικεφαλής ήταν ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Τάσος Μητρόπουλος.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κουράστηκαν να υπογράφουν αυτόγραφα και φανέλες, ενώ οι εκδηλώσεις λατρείας προς τους «ερυθρόλευκους» ήταν εξωπραγματικές. Χαρακτηριστικό είναι πως ούτε οι αξιωματικοί δεν μπορούσαν να επιβάλουν την τάξη.
Ο Αντιπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, Νίκος Κούμενος είπε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή για το Πολεμικό Ναυτικό. Δεν το πιστεύαμε ούτε εμείς ότι είναι εδώ η αγαπημένη μας ομάδα».
Από την πλευρά του, ο Τάσος Μητρόπουλος τόνισε σε γενικές γραμμές: «Καιρό σκεφτόμαστε να κάνουμε αυτήν την κίνηση για να τιμήσουμε το Πολεμικό Ναυτικό. Μας συνδέει η θάλασσα, ενώ και ο πρόεδρός μας έχει σχέση με τη θάλασσα».
onsports.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: