ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

«Υποψήφιος για Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε»!

Υποψήφιο ν' αντικαταστήσει τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, θεωρεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε γαλλικό δημοσίευμα.
Μετά τον Ισπανικό Τύπο και και στην Γαλλία υποστηρίζουν πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στους πιθανούς στόχους των Καταλανών για την ανάληψη του πάγκου τους.
Συγκεκριμένα το «France Football» είναι αυτό που αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα θ' αποχωρήσει απ' την πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τέλος της σεζόν, καθώς θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα του δίνει περισσότερο χρόνο για την προσωπική του ζωή.
Παράλληλα αναφέρει πως η παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στην μισητή αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης του δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος, την στιγμή που ρόλο στις τάσεις... φυγής του, παίζει και το πρόβλημα υγείας του βοηθού του, Τίτο Βιλανόβα.
Έτσι η επόμενη μέρα της Μπαρτσελόνα περιλαμβάνει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, την περίπτωση του οποίου μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα φέρεται να στηρίζει ο αθλητικός διευθυντής της, Αντόνι Θουμπιθαρέτα, την στιγμή ωστόσο που εξετάζεται και η περίπτωση του Λοράν Μπλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: