ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Είπαμε να κάνετε οικονομία εν μέσω κρίσης αλλά όχι κι έτσι!!!

Υποψήφιος βουλευτής έβαλε τον αστυνομικό του να μοιράζει προεκλογικά φυλλάδια!
Ο Βουλευτής του Νομού Πέλλας Γεώργιος Καρασμάνης αντί να δώσει ένα μεροκάματο σε έναν νεαρό να μοιράσει τα φυλλάδια του, πρόσταξε.. τον προσωπικό του αστυνομικό να τα μοιράσει. Δηλαδή αυτόν που πληρώνουμε όλοι μας για την προστασία του βουλευτή! Αδιανόητο! Εκτός του ότι υποβαθμίζεται ο ρόλος και το έργο ενός αστυνομικού, με τα λεφτά του φορολογούμενου πολίτη κάνουν τον προεκλογικό τους αγώνα.
Το θέμα έχει ως εξής: Σήμερα Πέμπτη 26/04 στην Έδεσσα το διαπιστώσαμε εμείς οι ίδιοι. Σε ένα κατάστημα που βρισκόμασταν εμφανίστηκε ο αστυνομικός που είναι για προστασία του συγκεκριμένου βουλευτή είχε στην αγκαλιά του τα διαφημιστικά φυλλάδια του προεκλογικού αγώνα και τα μοίραζε σε κάθε κατάστημα της πόλης.
Ένας εκλεγμένος βουλευτής επί 30 χρόνια θα μπορούσε να είχε κάποιες οικονομίες για να στήσει τον προεκλογικό του αγώνα. Εν αντιθέσει με τους νέους υποψήφιους που για πρώτη φορά ασχολούνται με την πολιτική, με τα χρήματά τους που φορολογήθηκαν και πληρώνεται ο αστυνομικός γίνεται ο προεκλογικός αγώνας.
tastv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: