ΣΙΝΕ

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Α.Σ. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Προς το διαιτητικό τρίο, Χαραλαμπίδη, Μπαμπάμτση, Δασκαλόπουλου, για την απαράδεκτη διαιτησία στην αναμέτρηση ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ - ΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ.
Οι παραπάνω αναφερόμενοι, με κύριο υπαίτιο τον διαιτητή Χαραλαμπίδη, αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα με τις λανθασμένες αποφάσεις τους.

Συγκεκριμένα στο 10' λεπτό αρνείται να καταλογίσει εμφανέστατο πέναλτι, καθώς παίκτης του Νεοχωρίου ντριπλάρει ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Φελλίου μέσα στην περιοχή, με τον δεύτερο να ανατρέπει με χτύπημα στο ύψος της γάμπας και τον διαιτητή να καταλογίζει άουτ.
Στο 16' ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Φελλίου μπλοκάρει την μπάλα ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, κάθετα προς την εστία και με προφανή θέση για γκολ, με τον διαιτητή να καταλογίζει φάουλ και κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη όπως ορίζει ο κανονισμός. 
Στο 25' το Νεοχώρι εκτελεί κόρνερ, αμυντικός του ΠΑΟ Φελλίου αγκαλιάζει ποδοσφαιριστή του Νεοχωρίου και τον ρίχνει βίαια στο έδαφος, με τον διαιτητή να κάνει τα στραβά μάτια.
Στο 35' ποδοσφαιριστής του Νεοχωρίου επιτίθεται από τα άκρα και δέχεται μαρκάρισμα τάκλιν με τα δύο πόδια, βρίσκοντας ΜΟΝΟ πόδια, με τον διαιτητή να καταλογίζει φάουλ και όχι κάρτα όπως ορίζει ο κανονισμός, αφήνοντας για άλλη μια φορά το σκληρό παιχνίδι, μη προστατεύοντας την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
Στο δεύτερο ημίχρονο ποδοσφαιριστής του Νεοχωρίου μπαίνει στην περιοχή, ντριπλάρει τον αμυντικό, με τον δεύτερο να του κλείνει το δρόμο με φράγμα όπως λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο, με τον διαιτητή να δείχνει άουτ και να απευθύνεται προς τον ποδοσφαιριστή μας, λέγοντας χαρακτηριστικά: Είσαι γελασμένος αν θα σου δώσω πέναλτι εγώ... διαιτητής επιπέδου. (Τα συμπεράσματα δικά σας, για αυτό που είπε ο διαιτητής επιπέδου). 
Στην επόμενη φάση ο ίδιος ποδοσφαιριστής μέσα στην περιοχή κλέβει την μπάλα καθαρά και στη συνέχεια να σημειώνει γκολ, με τον διαιτητή να καταλογίζει επιθετικό φάουλ, με συνέπεια ο ποδοσφαιριστής μας να βγει εκτός εαυτού με τις προκλητικές αποφάσεις του, βγάζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα, επειδή του είπε: "πήγαινε να αυτοκτονήσεις αλήτη", πράγμα που είναι εκτός αθλητικών πλαισίων και καταδικαστέο.
Και τέλος στο 80', ποδοσφαιριστής του Νεοχωρίου ξεκινά από κανονική θέση, συγκεκριμένα τουλάχιστον δύο μέτρα καλυπτόμενος, με τον επόπτη Δασκαλόπουλο να σημειώνει οφσάιντ, προκαλώντας τον γέλωτα στους φιλάθλους του ΠΑΟ Φελλίου.
Καταδικάζουμε τέτοιες διαιτητικές συμπεριφορές που είναι δυσφήμηση του ποδοσφαίρου.
Με εκτίμηση 
Οι ποδοσφαιριστές και το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: