ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ υπ.βουλευτής ΠΑΣΟΚ

Φίλες και φίλοι,
Στις 6 Μαΐου καλούμαστε να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις για την χώρα και για τους πολίτες. Καλούμαστε να καθορίσουμε και να διαμορφώσουμε το μέλλον μας, να απαντήσουμε στα πραγματικά διλλήματα, να επιλέξουμε την πορεία μας.
Στις εκλογές αυτές, όλοι μας και πολύ περισσότεροι ...οι νέοι άνθρωποι, οφείλουμε να συμμετέχουμε, να μπούμε μπροστά, να διεκδικήσουμε την αλλαγή, να ορίσουμε το μέλλον μας και το μέλλον του τόπου.

Με αίσθημα ευθύνης, με απόλυτη επίγνωση της αλήθειας, με μεγάλη διάθεση για δουλειά συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Γρεβενά και διεκδικώ την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μου. Αλλά πριν από αυτό προτείνω μια σχέση βασισμένη στην αλήθεια, προτρέπω για δημιουργική συμμετοχή, αναζητώ τον διάλογο και τη σύνθεση.
Στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε, να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις. Η μόνη δέσμευση και εξάρτηση προσωπικά αλλά και για το ΠΑΣΟΚ είναι η απόλυτη αλήθεια.
Λάμπρος Παλάντζας
Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Γρεβενών
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ
Το πρόγραμμα επισκέψεων του Υπ. Βουλευτή Λ. Παλάντζα, περιλαμβάνει για σήμερα, Κυριακή 29.04, τα χωριά Παλιουριά, Δήμητρα και Καρπερό στις 19:00, 19:30 και 20:00 αντίστοιχα.


Από το πολιτικό γραφείο του Υποψήφιου Βουλευτή Λάμπρου Παλάντζα ενημερώνουμε τους ετεροδημότες μας ότι ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων μετακίνησης.
Οι ετεροδημότες που ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στα τηλέφωνα: 24620 83567-8 Πολιτικό Γραφείο Γρεβενών.
 http://www.facebook.com/palantzas.lampros 
 https://twitter.com/#!/palantzas 
 http://www.youtube.com/user/lpalantzas?feature=mhee 
 http://palantzas.blogspot.com/ 
24620 83567-8 
Παύλου Μελά 39, Γρεβενά


Δεν υπάρχουν σχόλια: