ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Δεν κάνει βήμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος χωρίς αυτές!!!

Διακριτικά στέκονται στο πλάι του σύζυγος και κόρη.
Η γυναίκα που είναι το Α και το Ω στην ζωή του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι η σύζυγός του Λίλα Μπακατσέλου.
Είναι παντρεμένοι από το 81 και η μεγάλη αδυναμία της ζωής τους είναι η κόρη τους Εβελίνα που και αυτή ακολούθησε τα χνάρια των γονιών της και ασχολείται και αυτή με τη νομική ενώ τελείωσε το ίδιο πανεπιστήμιο με τους γονείς της.

Στέκεται πάντα στο πλευρό του με διακριτικότητα και επίγνωση για το πώς πρέπει να λειτουργεί με τα ΜΜΕ.
Όλα αυτά τα χρόνια μάλιστα είναι η πιο πιστή οπαδός του ενώ έχει θέση σε προτεραιότητα την οικογένειά της . Έχει καταφέρει να κρατήσει δεμένη την οικογένειά της και κρατά πάντα χαμηλούς τόνους χωρίς όμως να στερείται ευτυχισμένες προσωπικές στιγμές. Είναι κόρη γνωστής εύπορης οικογένειας της Βορείου Ελλάδος με παράδοση στην πολιτική. Η οικογένειά της μάλιστα ανήκει πολιτικά στην Νέα Δημοκρατία. Η μελαχρινή σύζυγος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχει καταξιωθεί ως δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη με δικό της δικηγορικό γραφείο. Παράλληλα ασχολείται με τον εθελοντισμό .
Η άλλη γυναίκα της ζωής του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι η κόρη του Εβελίνα . Η 23 χρονη νεαρή έχει την απόλυτη αγάπη του πατέρα της και δεν κάνει βήμα στην ζωή της αν δεν τον ρωτήσει. Τελειώνοντας το ίδιο πανεπιστήμιο με εκείνον θέλει να του μοιάσει και σε πολλά άλλα χαρακτηριστικά του και κυρίως στο χαρακτήρα του που όπως λέει η ίδια απέξω είναι σκληρός και από μέσα μέλι. Είχε στεναχωρηθεί πολύ τότε που στην γιορτή για την ορκωμοσία της είχαν γιουχάρει τον πατέρα της και ακόμη το φέρει βαρέως που μπήκε εξαιτίας της σε αυτήν την διαδικασία αλλά από τότε έγινε ακόμη πιο υπερπροστατευτική με τον πατέρα της τον οποίο μάλιστα συνόδευσε πρόσφατα να ψηφίσει για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: