ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ολοκληρώνονται μέχρι τη Μ. Τετάρτη τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Έως τη Μεγάλη Τετάρτη, οπότε αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων και την έγκαιρη προετοιμασία του κόμματος, ενόψει των εκλογών. Την οδηγία αυτή διαβίβασε στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος μετά την ομιλία του Προέδρου του Κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με τον οργανωτικό σχεδιασμό που παρέδωσε στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο κ. Αργύρης, προβλέπεται για κάθε περιφέρεια οι τοπικές οργανώσεις να εκπονήσουν πρόγραμμα εξορμήσεων των στελεχών και των υποψηφίων του κόμματος και να λειτουργήσουν τα εκλογικά κέντρα χωρίς, όπως εξήγησε ο οργανωτικός γραμματέας του Κινήματος, να νοικιαστούν νέοι χώροι, αλλά, για λόγους οικονομίας, να λειτουργήσουν στα γραφεία των νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ σ' όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα υπογραμμίστηκε ότι άμεσα θα πρέπει να συγκροτηθούν Νομαρχιακές Επιτροπές Εκλογικού Αγώνα για τον πιο συστηματικό συντονισμό της προεκλογικής εκστρατείας.
Στη συζήτηση με τα στελέχη του κόμματος διευκρινίστηκε, εξάλλου, ότι δεν θα εφαρμοστεί το ασυμβίβαστο της υποψηφιότητας του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, καθώς έχει λήξει η θητεία τους, αλλά επισημάνθηκε ότι όποιος θελήσει να είναι υποψήφιος, θα πρέπει να υποβάλλει την παραίτησή του από το κομματικό αυτό αξίωμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: