ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Τι λένε τα άστρα για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τη βραδιά των εκλογών!!!

Διαβάζουμε στο astrology.gr την ...αστρολογική εκτίμηση για τη βραδιά των εκλογών. Γράφουν οι αστρολόφοι μεταξύ άλλων.....
«Πως βρίσκει όμως τα κόμματα και τους αρχηγούς τους το «κλείσιμο» της κάλπης;

ΠΑΣΟΚ: Ήλιος (ΠΑΣΟΚ)= Κρόνος/Vulcanus= Hades/Kronos= Ερμής= Αφροδίτη/Zeus = ASC/B.Δεσμος = WI/Δίας:
Ο παρατηρητής. «Ζυγίζοντας» τις εξελίξεις και τα γεγονότα. Ημέρες ανεπαρκούς τύχης. Η ημέρα όπου θα τους βρεις όλους απέναντι σου. Η κυβέρνηση δεν κρατά την υπόσχεσή της. Όταν η μοίρα σου γυρνά την πλάτη ή θάνατος από τα σοβαρά γεγονότα. Αναφορές για τη μεγάλη ένδεια και τη δυστυχία. Σκέψη για τις μεγάλες πράξεις. Ηγέτης μεταξύ των εγκληματιών. Ο Νονός (**της νύχτας). Παραγωγικές ιδιότητες και δυνατότητες. Επαφές με τρίτους για να εργαστεί μαζί τους από κοινού. Στενοί προσωπικοί δεσμοί. Η αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπων. Ζητήματα ηθικής και υλικής επιβράβευσης. Ένα καλό πλασάρισμα. Διάθεση και όρεξη για συζήτηση. Ευχάριστη συζήτηση και κάλο το κλίμα διεξαγωγής της συνομιλίας.
Ευάγγελος Βενιζέλος: Κάποτε υπήρξε το «πουλέν» του Ανδρέα Παπανδρέου για αυτό του είχε εμπιστευτεί την «ηλεκτρική θέση» του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ο διαπρεπής νομικός από την συμπρωτεύουσα βρέθηκε να ηγείται του κόμματος σε μια ακατάλληλη χρονική περίοδο.
Ο Ήλιος του Ευάγγελου Βενιζέλου ισούται με Ερμή/Poseidon= Ουρανός/Zeus = Σελήνη/Admetos = Πλούτωνας/Admetos:
Αντιλαμβανόμενος μια κατάσταση. Το βίαιο πρόσωπο. Το άτομο που συγκεντρώνει και κατευθύνει τις σκέψεις και τις ενέργειές του. Ξαφνικές ισχυρές εκρήξεις την ημέρα. Η ημέρα όπου κορυφώνεται η ένταση. Η προσωπική στάση αντιμετώπισης του θανάτου. Ακινησία. Παραπληγία. Το τέλος. Το άτομο που δοκιμάζει έναν βαθύ μετασχηματισμό σε σχέση με τους εξωτερικούς όρους της ύπαρξής του. Μεταβολή των συνθηκών διαβίωσης-ωραρίου και ξεκούρασης.
Συμπέρασμα: Ήδη πρέπει στην Ιπποκράτους να επεξεργάζονται το σχέδιο Β. Εάν θυμάστε κάποιοι από εσάς το πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου όταν έχασε το ΠΑΣΟΚ το 2007 συγκρατείστε το στην μνήμη σας. Το ΠΑΣΟΚ θα συρθεί για κυβέρνηση συνεργασίας για να αποφύγει ένα αναπόφευκτο τέλος. Και η υπόθεση μου θυμίζει την φράση του Ναπολέοντα, λίγο πριν αρχίσει η μάχη του Waterloo: «Μπορώ να εξουσιάσω τα πάντα ...εκτός από τα άστρα» υπονοώντας πως τα άστρα του είχαν ετοιμάσει το κύκνειο άσμα.
Νέα Δημοκρατία: Η Νέα Δημοκρατία μπαίνει σε μια αντίστοιχα επώδυνη κατάσταση. Η «γλύκα» της πρωτιάς δεν θα μπορέσει να υποκαταστήσει την «πίκρα» των συρρικνωμένων ποσοστών.
Η εξίσωση έχει ως εξής: Ήλιος (Νέα Δημοκρατία)= MC (radix) = Πλούτωνας/Admetos = Ήλιος/Β.Δεσμός = Άρης/Hades = AS/Cupido= MC/AS=Σελήνη/Zeus:
Ικανή για να αλλάξει. Μια συνολική μετάβαση που γίνεται σταδιακά. Μια σταθερή και πλήρης μεταμόρφωση σε αυτά που έχω υποσχεθεί σε σχέση με τις πράξεις. Το άτομο που δοκιμάζει έναν βαθύ μετασχηματισμό σε σχέση με τους εξωτερικούς όρους της ύπαρξής του. Μεταβολή των συνθηκών διαβίωσης-ωραρίου και ξεκούρασης. Επαφές με άτομα που νοιώθω οικεία. Η θέληση για εκδίκηση. Οφθαλμός αντί οφθαλμού. Ένα άτομο που ενοχλείτε από κάτι και προτίθεται να κατρακυλήσει να κάνει βίαιες πράξεις. Ζημία μέσω ξαφνικής επίθεσης. Η πρόσκληση σε ένα εορταστικό event. Ένα μυαλό και μια ψυχή που είναι απόλυτα πειθαρχημένη. Η διαχείριση του χρόνου για μια δημιουργική εργασία. Η αίσθηση καθήκοντος όταν λαμβάνει μια εντολή. Η έναρξη μιας πυρκαγιάς. Ένα παρεμβατικό άτομο που θέλει να βοηθήσει.
Αντώνης Σαμαράς: Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει υποπέσει σε επικοινωνιακά «σφάλματα» και αυτό θα αποτυπωθεί στην πράξη το βράδυ των εκλογών. Διαφαίνεται μια «Πύρρειος νίκη» αφού τα ποσοστά δεν θα του επιτρέψουν να κινηθεί όπως θέλει. Θεωρώ όμως πως θα κάνει πράγματα ενώ έντονη θα είναι και η καλλιτεχνική δραστηριότητα καθώς επίσης και η απονομή δικαιοσύνης σε κάποιους.
Ήλιος (Αντωνης Σαμαρας)= Άρης(radix) = Kronos/Vulcanus= Αφροδίτη/Poseidon = Ερμής/Ουρανός = Δίας /Vulcanus= Ουρανός/Vulcanus:
Ημέρες και χρόνοι που φέρνουν τα μεγάλα γεγονότα. Ο πολιτικός. Το άτομο που ασκεί τη μεγάλη φυσική επιρροή, η οποία εμφανίζεται ως αντιπρόσωπος μιας δύναμης. Μεγάλη ενέργεια στη δράση. Πολιτική δραστηριότητα. Για να παλέψει ενάντια στην υπάρχουσα μορφή κρατικής κυβέρνησης. Για να ασκήσει τη δύναμη του κράτους. Η πίστη. Γρήγορος προσιτός. Αγγελιοφόρος. Ξαφνικά εκτελεσμένη δράση. Η προσωπική χαρά. Ημέρες μεγάλης απειλής. Τραυματισμοί, βία, ένταση.
Συμπέρασμα: Συρρικνωμένα ποσοστά, εσωτερικά προβλήματα και η καυτή πατάτα των οικονομικών. Ακόμα όμως και αυτοί που θα εμπιστευτούν το κόμμα αυτό σύντομα θα απογοητευθούν αφού δεν θα καταφέρει, σε οικονομικό επίπεδο, να πετύχει όλα όσα υποσχέθηκε.
Ανεξάρτητοι Έλληνες: Το κόμμα –έκπληξη. Στα μαθηματικά θα ήταν μια μεταβλητή και μάλιστα δυσδιάκριτη αφού στην Ελλάδα υπάρχει η συνήθεια η Βουλή να έχει καταντήσει σαν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Δηλαδή το θέμα είναι να μπεις!
Ο Ήλιος (Ανεξάρτητοι Έλληνες) = WI/Poseidon = Hades/Poseidon = Zeus/Vulcanus = Βόρειος Δεσμός = ASC/Σελήνη = ASC/Πλούτωνας:
Η εναρμόνιση της Θέλησης με την πραγμάτωση. Καλή σύλληψη ιδεών μα και καλή ικανότητα πραγμάτωσης αυτών. Περίεργο πρόσωπο. Συντηρητική σκέψη, προσκολλημένος στις παραδόσεις. Αποκτώντας μεγάλη δύναμη . Επαφή με στρατιωτικά πράγματα, μηχανές, όπλα. Ικανότητα επαφής με τις γυναίκες. Γνωρίζοντας αλλά και έχοντας επαφή με πολλά άτομα. Καλές σχέσεις με τις γυναίκες. Βάζω σε λειτουργία τις επαφές μου για να πετύχω τον σκοπό. Οι γνωριμίες με γλυτώνουν. Αλλαγές των συνεταίρων.
astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: