ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Champions League: Barcelona – Chelsea 2-2 (video)

Χορταστικός ήταν ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ Barcelona και Chelsea στο Camp Nou, με τους Λονδρέζους να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό του Champions League, χάρη στη νίκη τους με 1-0 στον πρώτο αγώνα.
Η Barcelona προηγήθηκε με εξ επαφής πλασέ του Busquets στο 35’ και δύο λεπτά αργότερα η Chelsea έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Terry για επικίνδυνο τάκλιν στον Sanchez.
Οι Kαταλανοί εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους και στο 43 διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Inista.
Το Camp Nou, όμως, πάγωσε όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους σε αντεπίθεση της Chelsea ο Ramires «κρέμασε» τον Valdes και έκανε το 2-1.
H Barcelona άγγιξε το τρίτο γκολ, όταν ο Fabregas κέρδισε πέναλτι από τον Drogba στο 49’, όμως ο Messi έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Cech. Ο σπουδαίος Αργεντινός δεν είχε την τύχη με το μέρος του καθώς στο 83’ σημάδεψε και πάλι το δοκάρι με δυνατό σουτ.
Στις καθυστερήσεις ο Torres έδωσε τη χαριστική βολή βγαίνοντας μόνος σε αντεπίθεση, πλάσαρε εύκολα τον Valdes και διαμόρφωσε το 2-2.
Γκολ: Busquets 35’, Iniesta 43’ – Ramires 45+1’,Torres 90+1
Οι συνθέσεις:
Barcelona: Valdés, Piqué (Alves 26’), Puyol, Fàbregas (Keita 74’), Xavi, Iniesta, Mascherano, Busquets, Alexis Sánchez, Messi, Cuenca (67’).
Chelsea: Čech, Ivanović, Cole, Cahill (Bosingwa 12’), Terry, Ramires, Lampard, Mikel, Meireles, Mata (Kalou 58’), Drogba (Torres 80′).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Barcelona – Chelsea 2-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: