ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Champions League: Chelsea – Benfica 2-1 (video)

Την πρόκρισή της στους ημιτελικούς του Champions League, όπου θα κοντραριστεί με τη Barcelona, πανηγύρισε η Chelsea, που μετά το 0-1 της Λισαβόνας, νίκησε και στο Stamfford Bridge τη Benfica με 2-1.
Το πρώτο γκολ των Λονδρέζων σημείωσε στο 21ο λεπτό ο Lampard με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Cole σε μαρκάρισμα του Garcia.

Οι Πορτογάλοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, με κυριότερη εκείνη του 29ου λεπτού, όταν ο Terry απομάκρυνε πάνω στη γραμμή σουτ του Cardozo. Από το 40’ η Benfica έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Pereira με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
O αγώνας πήρε δραματικές διαστάσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς στο 85’ η Benfica ισοφάρισε με τον Garcia και διεκδίκησε την ανατροπή, όμως με ένα γκολ του Meireles η Chelsea πήρε τη νίκη με 2-1.
Γκολ: Lampard (πεν.) 21’, Meireles 90+2’ – Garcia 85’
Οι συνθέσεις:
Chelsea: Čech, Ivanović, Cole, Luiz, Terry (Cahill 60’), Ramires, Lampard, Mikel, Torres (Drogba 88’), Mata (Meireles 79’), Kalou
Benfica: Artur, Emerson, Pereira, Capdevila, García, César (Rodrigo 73’), Aimar, Gaitán (Djaló 62’), Matić, Witsel, Cardozo (Oliveira 57’)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Chelsea – Benfica 2-1

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: