ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Στον αέρα η φετινή Κυπριακή συμμετοχή της Eurovision;

Τι συμβαίνει με την Κυπριακή συμμετοχή; Ποια προβλήματα έχουν προκύψει και ενδέχεται να μη συμμετέχει φέτος στον μουσικό διαγωνισμό;
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy τα κονδύλια που πρέπει η Βουλή να ψηφίσει για να δοθούν με σκοπό να προχωρήσει η Ήβη Αδάμου και οι ανταποκριτές του ΡΙΚ δεν... δίνονται με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η Κύπρος να μείνει εκτός συμμετοχής φέτος στην Eurovision!

Μάλιστα, η ομάδα του ΡΙΚ που θα ακολουθήσει την Ήβη στην Eurovision φαίνεται... προβληματισμένη γιατί ένα όνειρο και ένας τόσος μεγάλος αγώνας (από τις λίγες φορές που η Κύπρος παίζει μετά από χρόνια δυνατά) κινδυνεύει να καταρρεύσει!
Η Έυη Παπαμιχαηλ, η υπεύθυνη της κυπριακής αποστολής ... για το όλο θέμα αναγκάστηκε να γράψει χαρακτηριστικά: «Το ΡΙΚ είναι το δεύτερο μου σπίτι για πάνω από 30 χρόνια. Κουράστηκα να νιώθω όμηρος πολιτικών και άλλων παιχνιδιών και συμφερόντων! Ζητάμε να μας δώσουν τα εργαλεία να κάνουμε τη δουλειά μας! Πόσο παράλογο είναι αυτό; Δεχόμαστε οποιοδήποτε έλεγχο από οποιονδήποτε! Αν δεν εγκριθούν τα σχετικά κονδύλια φοβάμαι πως μεταξύ άλλων θα ακυρώσουμε τη συμμέτοχη μας στη EUROVISION..." Η απόφαση αν θα πάει η όχι η Κύπρος στην Eurovision θα ληφθεί την Πέμπτη!
gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: