ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Απειλούν μουσουλμάνοι ριζοσπάστες να βάλουν βόμβα στη Eurovision!

«Ο διαγωνισμός της Eurovision είναι διαβολικός και αποτελεί ντροπή σε κάθε Μουσουλμάνο».
Ριζοσπάστες Ισλαμιστές απειλούν... με τρομοκρατικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια του τελικού διαγωνισμού της «Eurovision» το Μάιο στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζαν, Μπακού.
Το ρωσικό πρακτορείο ‘Ιντερφάξ’ αναφέρει μια δημοσίευση της ιστοσελίδας των ριζοσπαστών ‘Unman news’στην οποία άγνωστος συντάκτης αναλαμβάνει την ευθύνη για βομβιστικές επιθέσεις και για απόπειρα που έγινε πρόσφατα στην πόλη Γκιαντζά του Αζερμπαϊτζάν.
Στο μεταξύ οι δυνάμεις ασφαλείας στις 7 Απριλίου στην περιοχή Γκιαντζά και σε άλλες πόλεις έχουν συλλάβει 17 άτομα με την υποψία ότι προετοίμαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τυφέκια, πιστόλια, χειροβομβίδες, 30 κιλά εκρηκτικών υλικών, πυροκροτητές, ραδιοπομπούς και βιβλία ριζοσπαστικής λογοτεχνίας. Στην διάρκειας της επιχείρησης σύλληψής τους η αστυνομία αντάλλαξε πυροβολισμούς με έναν από τους υπόπτους, που όπως πιστεύεται είναι ο ηγέτης της ομάδας, η οποία διαλύθηκε.
Στο μήνυμα στην αναφερόμενη ιστοσελίδα ο Βούγκαρ Παντάροφ, ορίζεται ως «μάρτυρας» και η «Eurovision»- ως «όπλο των δυνάμεων του διαβόλου» και αποτελεί ντροπή για κάθε μουσουλμάνο. Δηλώνουν επίσης ότι δεν θα ανεχθούν στη γη που χύθηκε αίμα μουσουλμάνων να έρθουν ομοφυλόφιλοι από όλον τον κόσμο και να συμπεριφέρονται όπως θέλουν, «απέναντί τους θα βρίσκονται οργανωμένες επιδρομές και επιθέσεις», αναφέρει ο άγνωστο συντάκτης που υπογράφει ως «μουσουλμάνος».
Μάλιστα, προσθέτει ότι «ούτε η Μοσάντ ή η CIA ή ΜΙ6 ή ΜΝΒ ή οποιαδήποτε άλλη μυστική υπηρεσία δεν θα είναι σε θέση να τους προστατεύσει».Οι δυνάμεις ασφαλείας του Αζερμπαϊτζάν δεν προέβησαν σε σχολιασμό των δηλώσεων αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: