ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

H νέα ταινία του Ταραντίνο (video)

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους σκηνοθέτες...
Αμφιλεγόμενος σίγουρα, αλλά όταν μιλάμε για τον Κουέντιν Ταραντίνο, μόνο καλά λόγια μπορούμε να πούμε. Μετά τους τους "Άδοξους Μπάσταρδους" (2009), ο σκηνοθέτης επιστρέφει με ένα "southestern", όπως ο ίδιος χαρακτήρισε.
Η νέα του ταινία, "Django Unchained", συνδυάζει την αγαπημένη του ποπ κουλτούρα με το γουέστερν. Η μίξη αυτή είναι πραγματικά πρωτοποριακή και ειδικά αν λάβει κάποιος υπόψη και το καστ, τότε το μείγμα είναι εκρηκτικό (Jamie Foxx, Don Johnson, Leonardo DiCaprio, Sacha Baron Cohen, Kurt Russell, Christoph Waltz και Kerry Washington).Η υπόθεση εκτυλίσσεται στα βάθη του νότου, δύο χρόνια πριν τον εμφύλιο, το 1850, όπου ο Christoph Waltz υποδύεται έναν Γερμανό κυνηγό επικηρυγμένων, πρώην οδοντίατρο, τον Dr. King Schultz, ο οποίος αγοράζει την ελευθερία του σκλάβου Django (Jamie Foxx) και τον εκπαιδεύει για να γίνει βοηθός του.
Ο Django εκπαιδεύεται κατάλληλα και ο Schultz θεωρεί ότι είναι πλέον έτοιμος για μια αποστολή στον Μισισιπή, προκειμένου να σώσει τη σύζυγό του Broomhilda από τον αδίστακτο ιδιοκτήτη φυτείας, Calvin Candie (Λεονάρντο Ντι Κάπριο). Αυτή είναι μόνο η αρχή. Μετά, όπως στις περισσότερες ταινίες του Ταραντίνο, το σασπένς, η βία και η δράση θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2013.


Δεν υπάρχουν σχόλια: