ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Παναθηναϊκός - Μακάμπι: Τελευταία μάχη πριν την Πόλη (LINK - Live Streaming)

Τη Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται σήμερα στο ΟΑΚΑ (21.45 ΝΕΤ) ο Παναθηναϊκός, σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο.
Οι «πράσινοι» μετρούν από δύο νίκες, όσες και οι Ισραηλινοί, και το αποψινό παιχνίδι θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα συμπληρώσει την τετράδα του φάιναλ φορ, μαζί με τον Ολυμπιακό, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Μπαρτσελόνα.

Δείτε live τον αγώνα...εδώ και εδώ
Το θετικό για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ ζήτησε από τους φίλους του «τριφυλλιού» να ενισχύσουν όσο περισσότερο μπορούν την ομάδα. «Ο κόσμος να έρθει να βοηθήσει την ομάδα, με σωστό τρόπο, όπως στις πρώτες δύο αναμετρήσεις» είπε χθες ο Ζοτς.
Στο μεταξύ, τα εισιτήρια για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στην Κωνσταντινούπολη εξαντλήθηκαν. Οπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η διοργανώτρια αρχή, αρκετά από τα «μαγικά χαρτάκια» εισόδου στο «Σινάν Ερντέμ» έχουν καταλήξει στα χέρια Ελλήνων φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού -πλην των χιλίων που δικαιούνται επισήμως οι ΚΑΕ ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει η έκβαση του πέμπτου προημιτελικού ανάμεσα στους «πράσινους» και τη Μακάμπι.
Αρκετά εισιτήρια βρίσκονται και στην κατοχή Ισραηλινών φιλάθλων, οι οποίοι είναι δεδομένο ότι σε περίπτωση αποκλεισμού της αγαπημένης τους ομάδας θα τα πουλήσουν σε ταξιδιωτικά πρακτορεία ή μέσω Διαδικτύου.
- Συνάντηση με τον Δημήτρη Τσαλδάρη είχε χθες ο Γιάννης Δαμιανίδης, ύστερα από τη νέα αποχή των παικτών του Αρη από τις προπονήσεις. Ο Ελληνας γκαρντ ζήτησε εγγυήσεις για τα δεδουλευμένα του, αλλά και να τηρηθεί η συμφωνία που είχαν κάνει προ ημερών, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ να τον διαβεβαιώνει πως το προσεχές διάστημα θα καταβληθεί η δόση από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τα χρήματα θα μοιραστούν στους παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: