ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

O Bενιζέλος ρίχνει στη ''μάχη'' νέους και άφθαρτους.

Ρίχνει στην "μάχη" των εκλογών τους νέους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αφού πιστός στις εξαγγελίες του για ανανέωση στα ψηφοδέλτια πάνω από 60% προωθεί άφθαρτους υποψήφιους με γνώμονα το τρίπτυχο: νέοι καταξιωμένοι πολιτικά-κονωνικά-επαγγελματικά με όρεξη για δουλειά,γνώση και επιστημονική κατάρτιση.
Μια τέτοια περίπτωση είναι και η 26χρονη υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚστην Πρέβεζα, Αγνή Σμπόνια η οποία ήταν και προσωπική επιλογή του προέδρου και ασφαλώς εκφράζει όλα τα παραπάνω.

Η Αγνή Σμπόνια γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1986 και πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια ανάμεσα στην Αθήνα και στη Πρέβεζα από όπου κατάγεται.
Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Διδάσκει σε Δημόσιο Δημοτικό Σχολείο και ταυτόχρονα συμμετέχει εθελοντικά, σε Ειδικό Σχολείο στηρίζοντας έμπρακτα τα παιδιά με ειδικές δεξιότητες.
Από πολύ νωρίς ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στο φοιτητικό κίνημα εκπροσωπώντας τους φοιτητές στα ανώτατα όργανα της Σχολής καθώς και στη σύγκλητο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έχει διατελέσει:
-Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών.
-Εκπρόσωπος των Φοιτητών στη Γενική Συνέλευση και στο Διοικητικό Συμβούλιο των καθηγητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών.
-Εκπρόσωπος του Συλλόγου Φοιτητών στη Σύγκλητο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
-Γραμματέας της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Σπουδαστικής Παράταξης Παιδαγωγικού.
Παράλληλα έχει έντονη δραστηριότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και μέχρι σήμερα είναι η νεότερη εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου της.
Ταυτόχρονα, έχει διατελέσει μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. καθώς είναι και το Νεότερο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.
Δραστηριοποιείται έντονα σε διάφορους τομείς όπως ο πολιτισμός και το περιβάλλον ενώ έχει συνεχείς αναφορές σε θέματα που αφορούν τη νεολαία και τις γυναίκες.
Τα τελευταία χρόνια ενισχύει σημαντικά την ιδέα του εθελοντισμού συμμετέχοντας σε κινήσεις Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που αφορούν κυρίως θέματα περιβάλλοντος.
Από το Σεπτέμβριο του 2008 είναι μέλος της Γραμματείας του Τομέα Ισότητας ενώ από τον Απρίλιο του 2010 είναι μέλος της Γραμματείας των τομέων Παιδείας και Οργανωτικού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. .
Περήφανη για την καταγωγή και τον τόπο της, συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος ενώ είναι υπεύθυνη Πολιτισμού του Συλλόγου Φαναρίου.
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: