ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα o οδηγός που πριν από ένα χρόνο σκότωσε φοιτήτρια!

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας Χανίων για την υπόθεση της αδικοχαμένης φοιτήτριας από το Ηράκλειο, Κατερίνας Κονιδάκη, η οποία ακριβώς πριν από ένα χρόνο έχασε την ζωή της όταν έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της το όχημα που οδηγούσε νεαρός Χανιώτης.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας μετά και από σχετικό υπόμνημα που κατέθεσαν οι συνήγοροι της οικογένειας, Γιώργος Γιαχνάκης και Ανδρέας Λιανέρης, άσκησε σε βάρος του 21χρονου οδηγού ποινική δίωξη για παρακώλυση συγκοινωνιών από την οποία προέκυψε ο θάνατος της κοπέλας.
Όπως αναφέρεται, ο νεαρός οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, δεν είχε δίπλωμα, ενώ επιδιδόνταν σε συνεχείς προσπεράσεις, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα σε έναν στενό δρόμο με ελάχιστη ορατότητα. Σύμφωνα με τους συνηγόρους της οικογένειας, «η δίωξη που ασκήθηκε είναι ορθή με βάση τα στοιχεία της σχηματισθείσας δικογραφίας και ευελπιστούμε η πορεία της υπόθεσης να είναι αντίστοιχη με την δίωξη».
Την μοιραία νύχτα, 9 Απριλίου 2011 επέστρεφε από δείπνο μαζί με δύο φίλους της. Τίποτα δεν προμήνυε την τραγική κατάληξη της νυκτερινής εξόδου τους.
ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: