ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Play off ΕΚΑΣΔΥΜ – Φ.Ο. Πρωτέας Γρεβενών – Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδας 69-55

Ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Πρωτέα Γρεβενών, η πρώτη φάση των play off της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας αφού νίκησε την ομάδα της Πτολεμαΐδας με σκορ 69-55.
Στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό των Γρεβενών, οι παίκτες του Πέτρου Μουρουζίδη, απέδειξαν πως ..είναι για μεγαλύτερα σαλόνια.
Μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο και στην αρχή του τετάρτου, έκαναν τους φιλάθλους να καρδιαχτυπήσουν αφού η αστοχία (σε αντίθεση με την ευστοχία των φιλοξενούμενων), έφερε την ομάδα της Πτολεμαΐδας να πλησιάζει στο σκορ.
Από εκεί και πέρα, ήταν θέμα διαδικαστικό, αφού ο Πρωτέας έχοντας εκείνα τα ψυχικά αποθέματα που του προσέφεραν και οι 500 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν για μια ακόμη φορά στο πλευρό του, επικράτησε με σκορ 69-55
























































Τα δεκάλεπτα: 20-10, 36-24, 49-41 και τελικό 69-55

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Φ.Ο. Πρωτέας ( Μουρουζίδης): Τσιόγας Σωκράτης, Ρίγκος Σάκης 2, Γράβας Τάσος 21(5), Βασιλόπουλος , Κολοβός Απόστολος 7(1), Σπανός Γιώργος 8(2), Μουράτογλου Δημήτρης 18(1), Βαρδάκος Χρήστος 2, Σουρβάς Αλέξης, Μπόζιαρης Νίκος, Τζήμου Βασίλης 9(1), Καραγιάννης Δημήτρης 2 και Μούτσης Γιάννης.
Α.Π.Σ. Πτολεμαΐδας (Κυρατζής): Αμαραντίδης Τ, Ευθυμιάδης Μ 6, Καλομενίδης Σ 10, Μπαταούλας Μ 8, Κεχαγιάς Δ, Πέκος Ι 14(2), Κοτζακολιός Λ 6(1), Ιωσήφ Δ., Σιαπαλίδης Χ, Καραμπατζάκης Ε, Αθανασιάδης Δ 9, Δουλκερίδης Ν 2
Περισσότερα ..  star-fm.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΗ!ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ???

VATOLAKKIOTIS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
VATOLAKKIOTIS είπε...

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΟΥ;;;

Tony P είπε...

ΝΑ

Tony P είπε...

na ua gineis??

VATOLAKKIOTIS είπε...

OK