ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Super League: Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-1 (video)

Την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος της ιστορίας του πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του Παναιτωλικού με 0-1, που όπως όλα δείχνουν δε θα συνεχίσει του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.
Μπορεί οι γηπεδούχοι να μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν τις ευκαιρίες. Απείλησαν αρχικά με τον Mirallas (9΄) και αμέσως μετά με τον Τοροσίδη, δίχως, όμως αποτέλεσμα.
Στο ημίωρο ήταν η σειρά του Holebas να πλησιάσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία, αλλά το 0-0 παρέμεινε. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και δοκάρι στο 44΄ με τον Abdoun. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 24΄, με τον Αναστασιάδη να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει, ώσπου ο Mirallas στο 59΄ νίκησε τον Cennamo και έκανε το 0-1. Το σύνολο του Valverde συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος.
Γκολ: 54΄ Mirallas
Οι Συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Λεμονής): Cennamo, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Dolezaj, Addy, Μητρόπουλος, Σιόντης, Rocha, Camara, Θεοδωρίδης, Χαριστέας
Ολυμπιακός (Valverde): Megyeri, Τοροσίδης, Holebas, Mellberg, Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Orbaiz, Makoun, Kazim – Richards, Abdoun, Mirallas
Δείτε το video με το γκολ και τα highlights της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Ολυμπιακός:

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: