ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Super League: Ολυμπιακός – Κέρκυρα 0-1 (video)

Σε ένα παιχνίδι – άτυπη φιέστα τίτλου για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, που ολοκληρώθηκε, ωστόσο, με αποδοκιμασίες στο γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης», η Κέρκυρα πήρε «χρυσό τρίποντο» επικρατώντας με 0-1 των «ερυθρολεύκων» και έκανε σημαντικό βήμα στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι είχαν εξ αρχής την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Mellberg να μην μπορεί να νικήσει τον Αναστασόπουλο, στην πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα στο 10΄. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα, δίχως όμως αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στο πρώτο μέρος δίχως να πραγματοποιήσουν καμία τελική προσπάθεια.
Στην επανάληψη, οι Mirallas (55΄) και Djebbour (69΄) έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά δε βρήκαν στόχο. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, με τον Ολυμπιακό, βέβαια, να συνεχίζει να έχει ευκαιρίες, δίχως, όμως, να πείθει με την παρουσία του. Η Κέρκυρα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς ο Ιωάννου στο 80΄, μετά από λάθος του Χολέβας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τεράστια βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του.
Γκολ: Ιωάννου 80΄
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Valverde): Megyeri, Modesto (Τοροσίδης 72΄), Mellberg, Marcano, Χολέβας, Orbaiz, Μανιάτης, Abdoun (Makoun 75΄), Fuster (Kazim 56΄), Mirallas, Djebbour.
Κέρκυρα (Καβακάς): Αναστασόπουλος, Καλαντζής (Λαμπρόπουλος 80΄), Μίχος, Wenzel, Αγρίτης (Γραμμόζης 60΄), Κοντοδήμος, Majstorovic, Osman, Ιωάννου, Τσίγγας (Γιάντσης 72΄), Ηλιάδης.
Δείτε το video με το γκολ και τα highlights της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Κέρκυρα:

sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: