ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Super League: Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-2 (video)


Σε ένα παιχνίδι – πρόβα τζενεράλε του τελικού Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας του Ατρομήτου με 0-2 για την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League, με τις δύο ομάδες, πλέον, να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 28 του μηνός.

Στο πολύ μέτριο πρώτο μέρος δε σημειώθηκε κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία και πέρα από την κινητικότητα του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος ξεχώρισε με την παρουσία του, δεν υπήρχε κάτι άλλο άξιο σχολιασμού.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Diogo κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Fuster, αλλά ο Radman μπλόκαρε την μπάλα στην αριστερή του γωνία. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να διατηρούν τον έλεγχο του παιχνιδιού, με το γκολ να έρχεται τελικά στο 61΄ με κοντινό πλασέ του Marcano. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Φετφατζίδης μετουσίωσε σε γκολ την πολύ καλή παρουσία που είχε έως τότε, έπειτα από μία πανέμορφη προσπάθεια, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.
Γκολ: Marcano 61΄, Φετφατζίδης 66΄
Οι Συνθέσεις:
Ατρόμητος (Δώνης): Radman, Thomas, Νάστος, Οικονόμου, Zuela, Iglesias (Δημούτσος 65΄), Σφακιανάκης, Garcia, Τάτος, Καραγκούνης (Epstein 66΄), Μήτρογλου (Καραμάνος 78΄).
Ολυμπιακός (Valverde): Carroll, Mellberg, Modesto, Marcano, Παπάζογλου, Makoun (Ποτουρίδης 82΄), Fuster (Orbaiz 76΄), Fejsa, Φετφατζίδης, Diogo, Monje.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης Ατρόμητος – Ολυμπιακός:
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: